Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

WielkiNos +319
Podstarzałe juleczki i grażyny z korpo, których pracę z łatwością zastąpi wkrótce ai czują się lepsze od specjalistów nie do zastąpienia, którzy zarabiają kilka razy więcej niż one. Nieźle.
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
#p0lka #bekazrozowychpaskow #pieklomezczyzn
źródło: temp_file5107781677833259091
Pobierz

A ja się pochwalę, żeby trochę rozpropagować te akcje, bo myślę, że jest bardzo ciekawa.
#poznan #chwalesie #kamyczki
źródło: comment_1627221388vkeDoHVpqR2vMAlSZjJrD2.jpg
Pobierzźródło: comment_1627221434Ig90R0TyM49etvNvM2zdJU.jpg
PobierzTylko jeszcze nikt się nie pochwalił że znalazł na FB :(
W niektórych miastach czy rejonach kraju jest silna ekipa od tego i zostawiają dużo kamieni.
W Poznaniu niestety jest mało, stąd moje chwalenie się, może ktoś się przyłączy :)
Idea jest taka, że zbierasz i zostawiasz potem gdzie indziej i tak ten kamień wędruje po świecie.
Dzis zostawiliśmy w podmiejskim lesie, raczej na widoku, przy ścieżce ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: comment_16272365530ukK6We6wAqrTFiTdsMSl1.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@wojtek_bez_portek: ja bym tą akcję na Mirko zrobil
@Lapidarny też prawda, myślę, że tag #kamyczki jest akurat
@kolikowski hobby jak hobby, jedni jeżdżą motocyklami, inni szydelkuja czapki a jeszcze inni malują kamienie
Właśnie z dziećmi jest największy problem bo jak znajdą to się zaraz zakochają, że taki ładny i nie chcą oddać ;)