Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +17
mam takie fazy na jedzenie, które mogłabym jeść codziennie i tylko to i aż do porzygu. były to ostatnio:
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
- parówki (ok. 2 miesiące, to był twardy zawodnik, jadłam w każdej konfiguracji i zestawieniu i nawet nie mam ich tak bardzo dość)
- jajecznica
- kinderki
- wędlina sopocka
Aktualnie jest to lazania z Auchana. ja się już nawet nie powstrzymuje. moje myśli krążą tylko wokół niej. ciekawe co będzie następne.
Wśród moich znajomych jakiś odwrotny trend względem tego ogólnego, prawie każdy chce mieszkać na wiosce. Ja z kolei od zawsze wolałem miasto, bo nie chce do Kauflandu jechać pół godziny i robić non stop przy domku.
#nieruchomosci #przemysleniazdupy
#nieruchomosci #przemysleniazdupy
Mam akurat takie podstarzałe kimchi, kwaśne i ostre tak, że aż wykręca i mnie kusi to danie ( ͡° ͜ʖ ͡°) zastanawiam się czy lepsza opcja boczek/karkówka + tofu czy może tuńczyk + tofu
Zdjęcie poglądowe
#gotowanie #gotujzwykopem #foodporn
Aczkolwiek tutaj bulion rybny jako baza nie do końca mnie przekonuje i chyba spróbuję na drobiowym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
1. dodaj wszystkie skladniki. to znaczy i mieso i tunczyka
2. wylej do kibla gdzie tego miejsce