Aktywne Wpisy

MetalowyBieg +342
Zatrudnili u mnie takiego skąpego boomera i naprawdę ciężko się na to patrzy.
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z
Człowiek liczy każdy grosz jakby żył w permanentnym kryzysie. Rano przychodzi z kanapkami z domu, herbata w termosie bo przecież szkoda wydać parę złotych na coś na miejscu. Energetyk? Nie ma mowy. Wszystko „bo taniej w domu”.
W ciągu dnia zero wydatków. Kompletnie. Jakby wydanie jakichkolwiek pieniędzy było problemem. My czasem coś zamówimy albo wyskoczymy po jedzenie, a on siedzi z

moll +98
źródło: 1000020022
Pobierz

1) Dzisiaj mam pierwszą samodzielną zmianę jako Crewing Officer;
2) Wczoraj zdałam ostatni test online z mojego kursu na Flight Dispatchera (dyspozytora lotniczego)...
... A to oznacza, ze w tę sobotę lecę do Miami na 2 tygodnie w celu dokończenia kursu (。◕‿‿◕。)
Ktoś był w #miami #usa i poleci coś do zobaczenia/kupienia na miejscu?
#lotnictwo #nauka #szkolenia
tl;dr o #samolociara - studentka BSc Aviation Management (zarządzanie w lotnictwie) na Coventry University w #uk #anglia oraz pracownik brytyjskiej linii lotniczej w dziale Operations Control Centre. Opisuję, co na studiach i w pracy słychać, czasem wrzucę też jakąś ciekawostkę lotniczą. Aktualnie szkolę się na amerykańską licencję dyspozytora lotniczego.
źródło: comment_1630918704mskIsRxMnY0eyW87tW4bwG.jpg
PobierzJak Masz kase to wynajem jakiegos kamaro i jazda do disneyworld albo universal kolo Orlando :)
A przede wszystkim graty!
@typeczek Dziękuję! (⌒(oo)⌒) A wiesz może, jak się te busiki darmowe nazywają/jak wyglądają? Jak ich nie znajdę, to pewnie będę się wozić Uberem (właśnie, co jest lepsze, Uber czy Lyft, czy nie
gratulacje, miami to rowniez moje marzenie <3
źródło: comment_1630935427hhmPzo3Jgc7qLb9dbl6Whp.jpg
Pobierz