Wpis z mikrobloga

@Decode prezentacja to tylko część całego przedstawienia, dodaje nutkę smaku/zapachu do dań, deserów, drinków, można "podwędzić" mięso zrobione metoda sousvide, deska serów nabiera innego aromatu, nawet zwykłą kawę można zamienić w przedstawienie dla każdego, gwarantuje że na długo pozostaje w pamięci bo to dość nietypowa metoda ( ͡º ͜ʖ͡º)

Zobacz sobie o tutaj (σ ͜ʖσ) YouTube link

Na #
@PingwinCygan jestem po pierwszych próbach, i czuje się jak bym cofnął się w czasie albo przeniósł w miejsce gdzie jest biwak, namiot, ognisko, fajny klimat i ogólnie coś na prawdę fajnego co ciężko zrobić w zimie, poza sezonem grilowym, zajmuje dosłownie kilka minut przygotowanie i trochę więcej "wędzenie", ale spokojnie można się wyrobić na kolację dla kilkunastu osób.

Jutro zrobię coś konkretniejszego i porobię zdjęcia, ale pierwsze wrażenia na ogromny plus
@Decode jak zadymisz to minimum 15 minut i czuć bez problemu, jak chcesz podać wcześniej niż te 15 to najlepiej "pod kloszem".

Bardziej genialnego rozwiązania mogłem sobie wyobrazić.

Drewienka są różne, ale wszystko mozna przemycić ( ͡º ͜ʖ͡º)