Aktywne Wpisy

zajsty +138
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

Zestaw, który otrzymałam:
1. Szydełko - wykonaj szalik w kolorze jesieni (np. pomarańczowy) i wręcz bliskiej osobie na prezent.
2. Z okazji Wszystkich Świętych, charytatywnie posprzątaj zaniedbany grób.
3. Wykonaj własnoręcznie rozgrzewającą herbatę/grzaniec (użyj różnych przypraw korzennych, itp.)
Herbata rozgrzewająca
Do zrobienia herbaty użyłam dwóch przepisów i je połączyłam i nieco zmodyfikowałam wedle własnego uznania, dzięki czemu przepis wyszedł taki:
-do szklanki wrzuciłam dwa plasterki pomarańczy, laskę cynamonu, starty na tarce imbir (1/3 łyżeczki, chociaż herbata była pikantna, więc teraz dałabym mniej), dwie gałązki tymianku, 4 goździki
-zaparzyłam czarną herbatę w osobnym kubku, po czym przelałam do szklanki ze składnikami i na koniec dodałam kilka mrożonych malin
Ocena smaku: 8/10 :D
Szalik zrobiony na szydełku
Właściwie jest to komin ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie było to moje pierwsze spotkanie z szydełkiem, ale za to pierwszy raz robiłam element ubioru. Łącznie wykonanie takiego szalika zajęło mi jakieś 6-7 godzin. Nie ukrywam, że przy trzecim podejściu szłam już jak burza, więc kwestia wprawy jeśli chodzi o czas wykonania takiego szaliczka :D
Planowałam szalik wręczyć babci, po której odziedziczyłam talent do rękodzieła (babcia sama robiła kiedyś cuda na drutach i szydełku), ale wiem, że babcia i tak go nie będzie nosić, więc po prostu jak ją odwiedzę, to się pochwalę, a szalik zostawię najwidoczniej sobie hehe
#rekodzielo #handmade #chwalesie #herbata #jesien
źródło: comment_1635321884oKN1C8mZt4KWeTfCL4APp5.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
500+ samo z siebie się nie weźmie!
źródło: comment_1635323111gMzrqCezUMaxAZA6UPRtcY.jpg
Pobierz"To wyżej też robiłam ja, ale zapomniałam dać karteczkę :D
#mirkowyzwanie 2021
@cytmirka"
Albo jakoś tak. Jak niedowidziałem to mnie szacowno OPko popraw. Ogólnie wielki szacun.
I szaliczek bardzo ładny, nosiłabym!