Wpis z mikrobloga

Jaki temat wymyślić pracy inżynierskie na temat kryptowalut? Myślałem nad - implementacja tokena w własnej sieci blockchain. No ale promotor powiedział, że zbyt ogólnikowo.
Najlepsza propozycja(ilość plusów) dostaje 2 dyszki blikiem xDD, bo do tego piątku muszę znaleźć kogoś kto zechce wziąć mnie pod swoje skrzydła. #kryptowaluty #bitcoin #studia #inzynierka #pracainzynierska
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ketiow: dobrze by praca inżynierska rozwiązywała jakiś ogólny problem, albo proponowała jakieś usprawnienia (nawet teoretycznie), ja w IT nie pracuje, ale można pewnie znaleźć wiele usprawnień w krypto
  • Odpowiedz
@ketiow: Może jakieś porównanie technologii i zbadanie jak kształtuje się bezpieczeństwo i szybkość sieci w zależności od rozproszenia węzłów w różnych wariantach.
  • Odpowiedz
@ketiow: Przecież to jest informatyka człowieku. Nie rozumiesz co napisałem? Chciałeś tematykę blockchain to masz coś realnie przydatnego, nie czyjś biznes i scam, tylko technologię którą rozwija W3C, więc jest juz nowym standardem. Wszyscy z niej będą korzystać.
  • Odpowiedz