@Andi2991: ale jaki miałbyś problem z tym, że ktoś wcześniej kutasa, którym teraz Tobie ora na maxa rowa wcześniej miał go w kobiecej pachnącej szczelince? nie wystarczy Ci, że sam odczuwasz przyjemność?
@zetzet: nie miałbym z tym problemu jeśli byłoby to np poprzedniego dnia a kutasek był ładny, tego samego dnia chyba mimo umycia bym się brzydził, ale w sumie nie wiem, nie zadaje się że zbokami ruchajacymi kobiety.
Co do spoilera, nie, nie ma obrzydliwszych miejsc niż kobieca pochwa i mężczyzna powinien mieć z nią do czynienia jedynie w momencie narodzin.
@Andi2991: no dobra... fajnie sobie tu pościemnialiśmy :D
ale przecież i tak wiadomo, że tak ultra geje jakim tu się chciałeś okazać nie wchodzą oglądać wrzucanych przeze mnie tu spektakularnie kobiecych dupeczek :P
zatem przyznaj się teraz - ile cm minimalnie powinno dla Ciebie mieć idealne kobiece dupsko?
@zetzet: musiałbym żony zmierzyć bo tak na oko to nie wiem, lubię sobie tak czasem poprostu powchodzic w jakieś rolę w dyskusjach na wykopie a tu trochę mi pojechaliście z tym że kobiety nie widziałem i chciałem jakoś zabawnie wybrnąć, i samo tak wyszło.
pies to najlepszy przyjaciel czlowieka i beka z przegrywow z wykopu co uskuteczniaja jakis hejt na psy XD wam to sie od tego przegrywu w glowach pie*rzy ostro #psiarze #psy
Ostatnio ludzie zrobili się czujni, dlatego zamontowaliśmy satelitarny system namierzania dzieci i teraz żaden guwniak w promieniu 3 kilometrów się przed nami nie ukryje
Bo wolę chłopców jak kolega już słusznie się
nie wystarczy Ci, że sam odczuwasz przyjemność?
Co do spoilera, nie, nie ma obrzydliwszych miejsc niż kobieca pochwa i mężczyzna powinien mieć z nią do czynienia jedynie w momencie narodzin.
ale przecież i tak wiadomo, że tak ultra geje jakim tu się chciałeś okazać nie wchodzą oglądać wrzucanych przeze mnie tu spektakularnie kobiecych dupeczek :P
zatem przyznaj się teraz - ile cm minimalnie powinno dla Ciebie mieć idealne kobiece dupsko?