Wpis z mikrobloga

nsfw
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Andi2991: ale jaki miałbyś problem z tym, że ktoś wcześniej kutasa, którym teraz Tobie ora na maxa rowa wcześniej miał go w kobiecej pachnącej szczelince?
nie wystarczy Ci, że sam odczuwasz przyjemność?

• Odpowiedz
@zetzet: nie miałbym z tym problemu jeśli byłoby to np poprzedniego dnia a kutasek był ładny, tego samego dnia chyba mimo umycia bym się brzydził, ale w sumie nie wiem, nie zadaje się że zbokami ruchajacymi kobiety.

Co do spoilera, nie, nie ma obrzydliwszych miejsc niż kobieca pochwa i mężczyzna powinien mieć z nią do czynienia jedynie w momencie narodzin.
  • Odpowiedz
@Andi2991: no dobra... fajnie sobie tu pościemnialiśmy :D

ale przecież i tak wiadomo, że tak ultra geje jakim tu się chciałeś okazać nie wchodzą oglądać wrzucanych przeze mnie tu spektakularnie kobiecych dupeczek :P

zatem przyznaj się teraz - ile cm minimalnie powinno dla Ciebie mieć idealne kobiece dupsko?
  • Odpowiedz
@zetzet: musiałbym żony zmierzyć bo tak na oko to nie wiem, lubię sobie tak czasem poprostu powchodzic w jakieś rolę w dyskusjach na wykopie a tu trochę mi pojechaliście z tym że kobiety nie widziałem i chciałem jakoś zabawnie wybrnąć, i samo tak wyszło.
  • Odpowiedz