Aktywne Wpisy

yaszczur +15
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +35
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

- coś, czego wam teraz nie mogę powiedzieć, ale dowiecie się 1 stycznia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- skończyć 1 draft książki
- kupić sobie tablet, nauczyć się na nim rysować
- przeczytać 120 książek
- opcjonalne: zacząć się uczyć japońskiego (jak zdążę XD)
- zacząć sprzedawać swoją sztukę
- zapełnić 2 szkicowniki w całości
Plusujących ten wpis zawołam 31 grudnia 2022, i rozliczę się z swoich postanowień ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do dorzucania swoich w komentarzach, oraz rozliczenia się z nich za rok.
#2022 #postanowienia #postanowienia2022 #heheszki #rozwojosobisty #naukajezykow #naukarysunku