Aktywne Wpisy

daoskar88 +76
Właśnie doświadczyłem na własnej skórze czegoś o czym tylko czytałem w internecie. Jestem w szoku jak mogło dojść do takiej sytuacji, a gdyby mnie nie było w domu i szybka reakcja to co by mogło sie stać nawet nie chce myśleć.. Obudził dym i nieprzyjemny zapach, dym wydobywający sie z pod szafki tv. Okazało sie, ze dym wydobywał sie z okolicy wtyczki.
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
Dekoder TV kablowej zapalił sie sam.
Model dekodera ADB-3830CD
Jeśli jeszcze
źródło: temp_file3623388973866270311
Pobierz
njay +98
#kupujcopolskie
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Musztardy - które marki są polskie, a które zagraniczne? Jeśli zdarza wam się stać przy półce sklepowej i zastanawiać się nad tym, poniżej lista specjalnie dla Was.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
źródło: temp_file8322218514624550640
Pobierz

- coś, czego wam teraz nie mogę powiedzieć, ale dowiecie się 1 stycznia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- skończyć 1 draft książki
- kupić sobie tablet, nauczyć się na nim rysować
- przeczytać 120 książek
- opcjonalne: zacząć się uczyć japońskiego (jak zdążę XD)
- zacząć sprzedawać swoją sztukę
- zapełnić 2 szkicowniki w całości
Plusujących ten wpis zawołam 31 grudnia 2022, i rozliczę się z swoich postanowień ( ͡° ͜ʖ ͡°) zapraszam do dorzucania swoich w komentarzach, oraz rozliczenia się z nich za rok.
#2022 #postanowienia #postanowienia2022 #heheszki #rozwojosobisty #naukajezykow #naukarysunku