@SiemaNagor Czwórka to totalna bzdura. Nie oglądaj. Lepiej obejrzyj jeszcze raz trylogię ale z myślą że to agent Smith jest wybrańcem a wyrocznia oszukała wszystkich.
@murison właśnie jestem po seansie trzech filmów, dziś wieczorem idę na czwórkę. Ale już trójka była dla mnie mocno "meh", więc do nowej części podchodzę z jeszcze większym dystansem.
Nie słuchajcie ich, połowa 4 zjada 3 na śniadanie. Po prostu nowy Matrix to film w innym stylu, uszyty na miarę dzisiejszych czasów, a więc czasów konsumpcji contentu, kiczu, zysku i poświęcenia wolności dla wygody. Im dłużej od premiery, tym bardziej mi się ten film podoba i chyba obejrzę go jeszcze raz, bo czuję, że dużo mi umknęło za pierwszym razem.
#film #filmy #kino #matrix #matrix4 #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_1640771418kmG2fl11sMXIzW2JOMrADz.jpg
Pobierz@zegarmistrz001 mam to samo. Nie wiem czy isc ns czwarta, boje sie, ze zepsuje sobie zdanie o matrixie
Nie słuchajcie ich, połowa 4 zjada 3 na śniadanie. Po prostu nowy Matrix to film w innym stylu, uszyty na miarę dzisiejszych czasów, a więc czasów konsumpcji contentu, kiczu, zysku i poświęcenia wolności dla wygody. Im dłużej od premiery, tym bardziej mi się ten film podoba i chyba obejrzę go jeszcze raz, bo czuję, że dużo mi umknęło za pierwszym razem.
@abc3 bilet już kupiony.
@swinka_morska ee?
Niby tak, ale niektórzy opisują 4 jako film 2/10 ( ͡º ͜ʖ͡º)