Aktywne Wpisy

niepisowski +78
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +6
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

#gielda
#tesla
#nikola
Akurat Nikola miała jakieś problemy z oskarżeniami o oszustwa. Jak to tam teraz wygląda?
https://youtu.be/pNgZ6xL_An4?t=314 - zaoranie samochodów na wodór w 10 sekund, EV potrzebują jedynie nowego typu baterii (patrzę na #graphene ) by zezłomować ICE.
Wodoru nie da się efektywnie przechowywać.
Z tego co wiem, jest to bardzo trudne do opanowania, więc ja w te firmy kasy nie ładuję. Ale też ich nie szortuję, życzę jak najlepiej.
Przedstawiłem masę argumentów które kompletnie orają wodór względem baterii. Ty nie odniosłeś sie do niczego prostaku. Żadnej argumentacji, tylko żałosne "naprodukowałeś się". Standard kamilku, ty zawsze pajacujesz w każdym temacie. Jesteś encyklopedycznym przykładem retorycznego "janusza,
źródło: comment_164199845700HwXuewr7UbcjB7Ewnhz4.jpg
Pobierz@FxJerzy: Auta na wodór potrzebują jedynie udoskonalenia technologii produkcji i przechowywania wodoru. Równie bliskie zrealizowania na tę chwilę ;)
@kamil-wasniewski: Ev to spoko sprawa na użytek prywatny. O transporcie kołowym, morskim czy lotniczym na baterie można zapomnieć na kolejne 20lat, wodór to jedyna opcja na czysty transport w tym momencie. Są oczywiście fanatycy elona co powiedzą inaczej, ale oni nie patrzą dalej
@kamil-wasniewski: w video mówią, że prędkość ładowania to 3.5MW. Tesla w swoich nowych megachargerach dla Tesla Semi ma mieć prędkość 1.5MW.
Ponadto trzeba wziąć pod uwagę fakt, żę w bardzo wielu przypadkach kierowca ciężarówki też nie będzie tankował na trasie, tylko podczas załadunku/rozładunku, podczas gdy auto i tak stoi.
Tak, wymagać to będzie dodatkowej infrastrukturze po stronie klienta, aczkolwiek firmy, które takie
@Stashqo: ciekawe, czy wiesz, że 50% ruchu morskiego (zaszyszane dane, więc nie dam sobie ręki uciąć), to transport węgla/ropy i innych nośników energii.
Zielona energia defacto tymsamym zmniejszy emisje statków pośrednio :)