Aktywne Wpisy

Zopyross +196
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

W mieście nie ma jeszcze stacji kolejowej (bo jej jeszcze nie zbudowałem) ale pierwsze #pociagi już jadą.
Jeszcze prototyp, będzie kilka rzeczy poprawianych. Więcej zdjęć w komentarzach
#lego #chwalesie #pociagiboners
źródło: comment_1644149532DC0CKtwBInTUjCstiGoDpq.jpg
Pobierzźródło: comment_16441495651Njm1CYQyQpTsl4iRyCx8R.jpg
Pobierzźródło: comment_1644149577UN7Ji0yiql4GCFh9CqT298.jpg
Pobierzźródło: comment_1644149589dsuFyWaKuMCLL858NPO6he.jpg
Pobierz@CCCCC: Teraz to farmerowi powiedzieli w mieście, że j---e od tych jego zwierząt i ma się zwijać z farmą w inne miejsce. No to się biedak zwija, a odzyskane miejsce dewelopery wykorzystają na inne rzeczy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Standard jak miastowi się koło farmy przeprowadzą...
@Arxr: yup. Potwierdzam.
@bezzebnyrekin: no i dodatkowo jeszcze wagon towarowy. Też w planach ale wszystko w swoim czasie. Najsamprzód farma v2 :)
@blogger: wszystkie się nie złapały w kadr xD
A jeszcze kilka chyba w pudełkach z CMF'ami leży (farmer)
źródło: comment_1644223175jErn9NYK1MoHmRA9ILRS6L.jpg
Pobierzbtw
kaczuszkę może bardziej schowaj bo się za bardzo w oczy rzuca, ja myślałem że będziesz je bardziej chował :)
Nowych jeszcze nie wykładałem xD
@bezzebnyrekin: jesteś w stanie poratować jakimś linkiem jak by to wyglądać miało? Bo wagon jadalny i do przewożenia bydła + towarowy znalazłem. Ale tego pocztowego nie umim :(
Coś takiego mi chodziło, wewnątrz pomieszczenie z drzwiami z kraty w którym jest sejf a w drugiej części jakieś paczki listy, skrzynki.
te też są takie charakterystyczne bryły dla tamtych klimatów
opis