@ZmutowanaFrytkownica: Z tego co widziałem to całkiem sporo, u mnie np. w unknown jest Banner Saga 3, mimo że 1 i 2 są na zielono. To znaczy ze prawdopodobnie nei zdążyli przetestować ale niedługo trafi do zielonej grupy. ładna kolekcja, też głównie Bundle? :D
@Cierniostwor: @ZmutowanaFrytkownica: ta strona o niczym nie mówi, tak naprawdę, jeśli ponad 80% ma status unknown prawie wszystkie co mam w unknown działają mi na Protonie, a te które mam jako unsupported i nie są VR to da się uruchomić po paru tweakach
prawie wszystkie co mam w unknown działają mi na Protonie, a te które mam jako unsupported i nie są VR to da się uruchomić po paru tweakach
@Moroder: Wydaje mi się że nie o samego Protona się rozchodzi, ale też o sterowanie na tej konsolce oraz jej wydajność. Prawdopodobnie z powodu za małej mocy obliczeniowej wiedźmin 3 wylądował w żółtej kategorii.
Witcher 3 płynnie chodzi na SteamDecku, ale może chodzi o zbyt małe UI
@Moroder: O, słuszna uwaga, ekran też może być za mały dla wielu gier. Pytanie czy będzie im się chciało to przerabiać, tak jak to zrobili pod switcha.
Jak to u was wygląda?
#steamdeck #steam #gry
źródło: comment_1645086880co0Z4cAGlsNmLK5ldH0edy.jpg
Pobierzźródło: comment_1645087341kdxN3L04ML9Tk2EHn1ybsE.jpg
Pobierzźródło: comment_1645087336Lzv7K3zx2kKueMdKLREgWS.jpg
Pobierz@ZmutowanaFrytkownica: Niestety nie, głównie te których twórcom nie chciało się sprawdzać :/
prawie wszystkie co mam w unknown działają mi na Protonie, a te które mam jako unsupported i nie są VR to da się uruchomić po paru tweakach
źródło: comment_1645087738jfxsMIYZsx5T1AkSfNSiCe.jpg
Pobierz@Moroder: Wydaje mi się że nie o samego Protona się rozchodzi, ale też o sterowanie na tej konsolce oraz jej wydajność.
Prawdopodobnie z powodu za małej mocy obliczeniowej wiedźmin 3 wylądował w żółtej kategorii.
źródło: comment_1645088247efii7s7GyIx9PNrt8aqCAK.jpg
Pobierzźródło: comment_1645088444M38TPQSVkVrr8UwV5Y8GcG.jpg
Pobierz@Moroder: O, słuszna uwaga, ekran też może być za mały dla wielu gier.
Pytanie czy będzie im się chciało to przerabiać, tak jak to zrobili pod switcha.
źródło: comment_1645088969FPWJ2I3mdjrdeQm8BwZave.jpg
Pobierzźródło: comment_1645199909blo7GgI9NhdpkRqKOj4Noi.jpg
Pobierz