Aktywne Wpisy

vieniasn +10
jakie macie hobby lub zainteresowania (picie piwa się nie liczy)

FormalinK +5
Patrząc na kierunek, W którym idzie tag, to z jakiejś rzeczowej analizy czy po prostu wytykania błędów
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź
#kiszak zaczęliście się nim jarać, tylko na sposób jaki to robią widzowie patostrimow - z obrzydzenia, nienawiści, c--j wie czego jeszcze.
Jakieś przeróbki na japońskie AI, n-----------e idiotycznych tekstów co parę minut, dramat. Pokazuje to tylko poziom samego kiszaka, że nawet jego hejterzy są w stanie zamienić się w coś godnego równej (bądź

Mam do sprzedania 7 x dostęp do spotify na 3 miesiące na koncie individual w fajnej cenie( ͡° ͜ʖ ͡°)Hej Mirki i Mirabelki, tak się złożyło, że mogę załatwić kod doładowania konta spotify premium ciut taniej niż normalnie, nie jest to nie wiadomo jaka okazja, ale nazbierało mi się punktów w programie lojalnościowym i a chcę je spieniężyć, także jak ktoś na kebsa chce przyoszczędzić dyszkę. to zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°). Od lat prowadzę swój autorski tag #muzykahf i jeśli ktoś chciałby docenić w jakiś sposób wysiłek włożony w ten tag i towarzyszącą mu Playliste na spotify to to jest właśnie dobry sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°) może komuś skończy się lub rozsypie #spotifyfamily / #spotifyrodzina i będzie chciał plan individual na 3 miesiące, dyszkę taniej niż normalnie, to też zapraszam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kod do wykorzystania tylko do kont "individual"!!!
7 x dostęp do spotify na 3 miesiące na koncie individual, pół roku na aktywacje kodów, nadają się na prezentKontakt tylko przez wiadomość prywatną, nie masz tej opcji? (koperta obok dzwoneczka w górnym lewym rogu) odblokuj ją w ustawieniach wykopu. Nie wiem czy i jaki będzie odzew, ale jak by był duży to decyduje kolejność zgłoszeń na PW.
Dajcie znać, kiedy wam pasuje żeby się kontaktować najlepiej 18 - 23.
Pozdrawiam
#cebuladeals #spotify #spotifypremium #sprzedam #muzyka