Aktywne Wpisy

Cztero0404 +22
Przypominam, że 400 zł nie płacisz za ''puste pudełko'' jak to twierdzi dość sporo płaczków i innych boomerów głównie, przepraszam ''prawdziwych graczy'' a 400 zł płacisz za kod/klucz po którego wpisaniu masz dostęp do zawartości gry na którą ludzie czekają od ponad 10 lat będącej światowym fenomenem kulturowym. Poza tym nie oszukujmy się w listopadzie nagle okaże się, że ci którzy mieli bojkotować najbardziej i toczyli pianę z pyska kupili ten preorder
źródło: Opera Zrzut ekranu_2026-06-29_050546_www.youtube.com
Pobierz
Stichija +6
Jak tam się trzymacie grubasy w taki goronc?

@aPimpNamedSlickback: spokojnie, zmienia robotę, już się umówił na rozmowę w monopolowym xD
Podobnych historii jest całkiem sporo, ludzie dzielom sie nimi chociażby na r/stopdrinking (355k ludzi śledzi). Takie historie naprawde pomagaja i otwierają oczy. Powodzenia!
Lepiej mieć pieniądze jak nie mieć. Uwierz że dzwoniłem i pisałem nawet na ocieplanie budynków czy inne prace budowlane ale wszędzie chcą z doświadczeniem. Więc wziąłem co było z zamiarem rychłej zmiany
W LUGu uderzyłem na pomocnika lakiernika, docelowo lakiernik.
A w Lumelu mają 3 wolne wakaty, więc mam w czym wybrać na szczęście
Nie słuchaj i pisz dalej bo fajnie się czyta. Kibicuję Ci i z drugiej strony myślę sobie, że mimo wszystko dość łatwo zostać bezdomnym.
Czytałem wczoraj tag, ale nie zauważyłem czy opisałeś jak doszło do obecnej sytuacji.
https://www.wykop.pl/wpis/64952675/hej-mirki-spod-tagu-niedajdupy-mam-dla-was-mila-ni/
Czego teraz najbardziej potrzebujesz?