Aktywne Wpisy
Mateo353 +19
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz
rosen +7

link
Calkowita ilosc wykopow - 775
w tym ludzi zawolanych - 135
% - 17.42
@MglawicaKraba: jego profil #falszywyrozowypasek
So close...
Ta neuropejska woła, ale nie jest "do wykopywania" tylko jako newsletter. Prawacka trochę bardziej, chociaż też nie tak żeby powiedzieć, ze to jest spamlista botów.
Więc generalnie wykop ma rację - te listy to nic złego.
@sorek: wybacz, interesują mnie twarde dane a nie urojenia ¯\_(ツ)_/¯
dobrze wie że godzina 20:30-21:30 jest najodpowiedniejsza, by znalezisko za pomocy wolanka dostał się z płomyczkiem na głównej
@iAmTS: Nie zrobił bo jest zbyt ograniczony i przy okazji sam obaliłby swoje urojenia. Od ponad roku screenuje i robi te wpisy żeby dostać kilka żebroplusów na mirko. Przy okazji robi DOKŁADNIE to samo.
Jak szukasz definicji przegrywa to wejdź na jego autorski tag #neurolista
źródło: comment_1651067928BKjPjN4Fyy88RpP6ehJmix.jpg
Pobierz@MglawicaKraba: no Kleopatrix ewidentnie wstawia bardziej interesujący content :P
albo, woła ludzi którzy są naprawdę zainteresowani więc używa wołania zgodnie z przeznaczeniem (chociaż poprawne tagowanie było by pewnie wystarczające)
dobrze kombinuję?
@Fearaneruial: nie wiem co by Mariusz zrobił bez copy writerów i innych pracowników partii politycznej konfederacja :D
źródło: comment_1651069343vipbGyaxEig2esowH9Towc.gif
Pobierz@MglawicaKraba: ???
@NoJakNieJakTak: ej no co? mnie czasem śmieszą :)