Wpis z mikrobloga

Mirki, mój znajomy ma problem z chińczykiem-oszustem, który wciska mojemu znajomemu kit, że ten odebrał przesyłkę. Miałbym ku temu pewne wątpliwości gdyby nie fakt, że obaj zamawialiśmy na tej samej promocji i ja również dostałem fałszywy numer do śledzenia w zamówieniu, ale mój spór z AliExpress został automatycznie zakończony, a pieniądze zwrócone. Feralny numer znajomego to: LT929645863NL gdzie widać, że przesyłka została doręczona przez UP w Lublinie ul. Sasankowa. Znajomy mieszka na Łowickiej, także pytanie do ludzi z Lublina, czy to jest właściwa poczta dla niego? - ma urząd bliżej siebie, gdzie Pani była szczerze zaskoczona tą sytuacją. AliExpress dziś dał mu werdykt, że musi w ciągu 3 dni pozyskać dokument z poczty, że nie otrzymał przesyłki. Ktoś kiedyś coś takiego dostał? Jak to sformułować? Czy oni mają możliwość sprawdzenia właściwego adresu paczki? Kolega ma zrzut ekranu od chińczyka z właściwym adresem na etykiecie, ale to nawet 3-latek byłby w stanie przerobić w 5 minut, a szkoda mu zapłaconych 300zł żeby machnąć ręką. Z góry dzięki za pomoc!

#aliexpress #lublin #pytanie #chiny #pomocy #pocztapolska
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach