Co tam robi kamień/ziemniak ? Mógł sam tam wpaść? Czy to mechanik na wymianie oleju wrzuca by przybyć do niego z "pukaniem". Drugie foto w kom #mechanikasamochodowa #mechanik
@Loginsrogim: przez błotnik pewnie wpadł albo jakaś kuna Ci to tam schowała od dołu samochodu. Żona w silniku co chwilę na jakieś fanty, a to kawałek boczku, a to kret xd
@Zgrywajac_twardziela ta historia wkurza mnie na tylu plaszczyznach ze malo co mnie tak zdenerwowalo w zyciu
- koles pewnie zrobil to bo zobaczyl kobiete, wiec mozna oszukac bo sie nie znaja. - zarobil na tym pare stowek a mnie to kosztowalo $1200, nerwy i czas. - byl to okres kiedy bardzo duzo pracowalem, zreszta nie tylko ja ale i moja zona, bo odkladalismy na wklad wlasny. - nie wystarczylo mu ze
@Zgrywajac_twardziela tak jest, przejsc przez zycie odczuwajac wiecej milosci niz zlosci a na lozu smierci bedzie mozna spokojnie stwierdzic ze przezylo sie zycie dobrze.
#mechanikasamochodowa #mechanik
źródło: comment_1652168947z3tzlLQNGyE4k4DeUY1IIs.jpg
Pobierzźródło: comment_1652168972NrkfZXBgCmoXP7BdqSgpNq.jpg
Pobierz@gdanska_onuca: a może kuna schowała?
Komentarz usunięty przez autora
- koles pewnie zrobil to bo zobaczyl kobiete, wiec mozna oszukac bo sie nie znaja.
- zarobil na tym pare stowek a mnie to kosztowalo $1200, nerwy i czas.
- byl to okres kiedy bardzo duzo pracowalem, zreszta nie tylko ja ale i moja zona, bo odkladalismy na wklad wlasny.
- nie wystarczylo mu ze
źródło: comment_1652189995U0SFmEdzXdlg87vsbdglrb.jpg
Pobierz