Aktywne Wpisy

Teuvo +91
odpadła mi taka cześć od opiekacza ale działa nadal czyli było niepoczebne
źródło: temp_file2589944012504588732
PobierzMimo że zbliżam się powoli do 40-stki, nigdy nie korzystałem z ebooków. Ale chyba nadszedł czas. Czy ja dobrze rozumiem, że ceny #ebook w porównaniu z #ksiazki są niewiele niższe i do tego nie będę ich miał na własność? Pierwsza lepsza klasyka w cenie 40 zł za ebook to jakaś przypadek czy ja nie rozumiem idei? Jak do tego podejść racjonalnie, żeby poczytać literaturę piękną, a nie ładować

źródło: comment_16526102076Mv1q3n3FHt1yYsFiveK4p.jpg
PobierzSwoją drogą wcześniej ich nie pokazywałem.
źródło: comment_1652610243oZLDSXGWKCZGBmvnh9DcNI.jpg
PobierzKiedyś się bawiłem z szybkością nauki (dałem bardzo małą). Z początku super, ale potem gdy przewaga w nauce się zwiększała to musiałem wyłączyć grę i zacząć od nowa. Komp jeszcze bardziej zostawał w tyle. Jednak to było przed zmianą AI. Wkurzało mnie, że co chwilę miałem zmianę technologii w statkach.
Gra chodziła płynnie i spokojnie można było ją ukończyć. Pod względem AI też było mega fajnie. To o czym piszesz było przed optymalizacją. Wtedy to się faktycznie w ogóle grać nie dało.
Teraz mam wrażenie, że gra od początku chodzi szybciej niż zawsze. Po 1000+ h dostrzegam tą różnice. Może coś optymalizowali znowu. Zobaczymy