Aktywne Wpisy

vladi_putin +278
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +188
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: comment_1653977276LiuGqsFdrYWQekZQM6U7vt.jpg
Pobierz@NiBBonacci: takie w sam raz dla 95% społeczeństwa, poziom odpowiedni. Dla reszty twarzą kampanii jest raport
@survival i wyszło ujowo nie przez memy a przez jej praktycznie zerową grę, "wejdę, pokrzyczę i musicie to zrobić" gdzie
@NiBBonacci: bankowym? Wracaj do podstawówki.
Nie hukiem, ni skomleniem
Lecz szumem bełkotu ślepców
Zapomniałych własnego upadku…"
Przy czym ten dziadek jest właśnie bełkoczącym ślepcem. To że postać Grety jest żenująca i tło jej aktywizmu jest wątpliwe, to fakty są takie, że ludzkość zniszczyła środowisko w sposób już nieodwracalny i czeka nas katastrofa ekologiczna i humanitarna na skalę jakiej jeszcze świat nie widział. Z tym, że ja w przeciwieństwie
@Bordomir: HEHE ALE CHWYCILI ZARZUTKĘ ;----DDDDDDD
źródło: comment_1653984148HooDuMznQjmQ2zEK4q9GF0.jpg
Pobierz