Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1002
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
PobierzCiesze się, ze temat psiarzy i kundli zaczyna wychodzić na forum publiczne. Polowa społeczeństwa jest zakładnikiem psiarzy i bez wyrażenia zgody MUSI w tym uczestniczyć. Szczekające kundle w blokach, zasrane chodniki, obszczane elewacje i samochody, codziennie setka ZGLOSZONYCH pogryzień - dość.
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
Trzeba w koncu podnieść glos i zakończyć ta patologie.
Wiem, ze jest tutaj sporo polityków, także z mojej strony pomysły:
1) PIES w budynku wielorodzinnym TYLKO za zgoda WSZYSTKICH mieszkańców, dlaczego ktoś
źródło: z24315142Q,Szczekajacy-pies--zdjecie-ilustracyjne-
Pobierz

Gdybym miał wybierać Wolnościowców a Konfederatów, wybrałbym Gwiazdowskiego. Niestety Gwiazdowskiego nie ma w polityce, więc pozostałbym z dotychczasowym wyborem. Wybrałem do sejmu posła Wolnościowców i nie stawałbym rejtanem za Korwinem. Korwin o ile w wielu sprawach ma sporo racji, to w żaden sposób nie potrafi tego przekazać w przystępnej formie.
#polityka #konfederacja #wolnosciowcy
@L3stko: ważniejsze jest to że mówi prawdę a nie to czy większość to rozumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gwiazdowski, który mówi, że nie będzie sobie brudził nazwiska polityką, to zwykła chorągiewka - będzie powiewać tak, żeby się nie ubrudzić.
@Volki: jeszcze wiedział doskonale kiedy wchodzi i udawał debila że niby nie przeszkadza Korwinowi w wyborach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://wiadomosci.wp.pl/tajemnicze-spotkanie-morawiecki-dworczyk-i-mejza-6713626347858624a
@L3stko: I to rozumiem i to mi sie podoba.
Bardziej wyważona opcja, bez typowych korwinizmów, jest zdecydowanie potrzebna w Konfederacji.
źródło: comment_1654036786MrKqJwmvzULfZQPwdZUV2b.gif
Pobierz@L3stko: Nie istnieje przystępniejsza forma tych pierdół.
Kuce (idioci) chcą Korwina.
Miałeś Gwiazdowskiego i w sumie z 10 innych podobnych partyjek, ale one się nie przebiją, gdyż kuce (wolnorynkokretyni) chcą Korwina.
Gdyby istniało lepsze propagowanie tych bzdur to by jakiś Żółtek, Witczak czy tam kto inny był liderem, bo by