Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@wojtas_mks: Mirek ja też kiedyś miałem naście lat.
Ja uważam że każdy powinien być fanem Korwina. Przez jakiś czas.

Pismo mówi"po owocach ich poznacie"
A gość przez 70 lat nie był w stanie zdobyć władzy.
The end
  • Odpowiedz
Słuchaj dalej ekonomicznych populistów, to sytuacja się nie poprawi.

@aegispolis: Jak na razie to tylko ci ekonomiczni populiści używają mózgu i przewidzieli pewne zdarzenia 3 lata temu. Reszta klasy politycznej brnie w te szaleństwo, bo przecież inflacja rośnie to trzeba dać 14 i 700+ xDDD To już nie populizm, to według wykopków rozsądek xDDD
  • Odpowiedz
Mirek ja też kiedyś miałem naście lat.

Ja uważam że każdy powinien być fanem Korwina. Przez jakiś czas.

Pismo mówi"po owocach ich poznacie"

A gość przez 70 lat nie był w stanie zdobyć władzy.

The end
  • Odpowiedz
I dlatego płacisz za paliwo 8 zł, za pizzę 40 zł, a za gałkę lodów 6 zł xDDD

@wojtas_mks: jakby konfederacja rządziła, to po ucięciu wszystkich sojuszy, wyjściu z UE i zamknięciu się w naszej oblężonej twierdzy na pewno nie byłoby lepiej.Nawet gdyby obniżyli te mityczne podatki.
Do tego miałbyś jeszcze zamordyzm religijny.
  • Odpowiedz
Jak na razie to tylko ci ekonomiczni populiści używają mózgu

@wojtas_mks: A o których pomysłach Konfederacji na gospodarkę mówisz - o tych, o których opowiadają swoim wyborcom, czy o tych, co mówią, że w rzeczywistości by zrobili?

Z resztą daleko nie szukając, istnieje państwo ustawione wedlug Konfederackich obietnic - niskie podatki, konserwatyzm, silny kościół, brak zgniłego zachodu. Chodzi o Federację Rosyjską - lepiej im się wiedzie, niż Polsce?
  • Odpowiedz
@Trixie: @aegispolis: Jak na razie to jesteśmy na etapie, że jako jedyni mówią STOP temu partyjnemu p-----------i i rozdawnictwu. Skoro robią to jako jedyni i mają w okolicach 5%, to o jakich rządach Konfederacji mowa ( ͡° ͜ʖ ͡°) To czas kontrrewolucji, a nie wolnorynkowej rewolucji. Jak będą się sondażowo kręcić dookoła 20-25% to można powoli zastanawiać się co z tym zgniłym gospodarczym kotletem
  • Odpowiedz
@wojtas_mks: Sprawdza się stare porzekadło, że volki, l3stki i grzybiarze to jedno, a wojtaski to drugie.

A czy to Konfederacja czy inna partia to mi to szczerze mówiąc zwisa

10/10. Poziom kleopatrixa twierdzącego że polityką to on się nie interesuje, dodatkowe punkty za Kąfę "najbardziej wolnorynkową partię w Europie" (dlaczego nie na świecie?), a z tekstem jak to tylko Memcen przewidział że rozdawnictwo skończy się źle wchodzisz na mnożnik
  • Odpowiedz
Niezły fikołek

@jaszczur12: Raczej wykpienie tego rzekomego zamordyzmu. Jak wolny rynek, dostęp do broni, proste prawo, sprawne sądy, brak lockdownów (jeśli komuś się one jeszcze marzą) to zamordyzm, to my chyba przez ostatnie 2 lata żyliśmy w jakimś maoizmie xDDD
  • Odpowiedz
Jak na razie to jesteśmy na etapie, że jako jedyni mówią STOP temu partyjnemu p-----------i i rozdawnictwu.

@wojtas_mks: Mówią swoim wyborcom, a w wywiadach już mówią, że wcale by żadnych podatków nie obniżyli, za to obietnice mają jak najbardziej, a nawet żądania godnych płac ostatnio.

Czyli gospodarczo nie zmieniłoby się wiele, za to wyprowadziliby nas z UE i NATO, jednocześnie czyniąc z nas znowu pariasów. I z zamordyzmem w komplecie.
  • Odpowiedz