Wpis z mikrobloga

-30 szt #tsla

Tym razem z końcu porobiłem wszystkie screenshoty, by zrobić sobie "dokumentacje", jak w praktyce to wygląda, bo niby robiłem to ostatnio, ale już prawie nic nie pamietałem. Dzisiaj/jutro będzie artykulik.

PS. Gdzie byście teraz polecili prowadzić bloga finansowego? Taka instrukcja zawierać będzie bardzo dużo grafik i format mikrobloga raczej tutaj nie będize się już dobrze nadawać, zwłaszcze w przypadku, gdybym chciał edytować artykuł po jakimś czasie

#tsla #gielda #mbank #emakler #ibkr
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżeli chcesz wiedzieć, jak w praktyce wygląda przeniesienie akcji z Biura Maklerskiego mBanku, w tym przypadku np. do Interactive Brokers, to zaplusuj ten komentarz. Będę wołał do wpisu/artykułu.

Wołam: @nalogowiec, @krzysztof3k, @maelcum, @lsh, @severnight, @Sunriseq123, @bruhhhhhhhh, @Potezny_PiSowski_Inwestor, @facke, @blazko

Artykuł: W jaki sposób przenieść akcje z eMaklera mBanku do Interactive Brokers
  • Odpowiedz
Jeżeli chcesz wiedzieć, jak w praktyce wygląda przeniesienie akcji z Biura Maklerskiego mBanku, w tym przypadku np. do Interactive Brokers, to zaplusuj ten komentarz. Będę wołał do wpisu/artykułu.

Wołam: @aktez98, @FxJerzy, @Kahneman, @KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota, @Falque, @nizio, @Hamalesn, @Gorillazz, @nuck, @CzarnoksieznikJanusz, @letsgetreadytorumble, @nicniezgrublem

Artykuł: W jaki sposób przenieść akcje z eMaklera
  • Odpowiedz