Aktywne Wpisy
schabowy01 +45
Tak prosze panstwa wyglada nielegalna kontrola predkosci. Mierzenie pod katem z przeciwnego pasa. Sprytny milicjant mierzyl predkosc z obu stron ale tak sie wylosowalo, ze akurat mierzenie tej strony ktora ja jechalem bylo nielegalne i na pewno o pare km/h pomiar byl przeklamany. Jak ktos ma troche punktow karnych na koncie to takie przeklamanie chocby 1 km/h przykladowo zamiast 70 km/h pomiar bedzie 71 km/h przy ograniczeniu do 50 km/h moze skutkowac
źródło: obraz
Pobierz
Pterophyllum_scalare +233
#antykapitalizm
Praca czyni wolnym
Praca czyni wolnym
źródło: ćwiczenie_praktyczne
Pobierz

Zastanawiam się nad wakacjami kredytowymi, co to miało iść na raty wrzucę sobie na lokatę a później spłacę cały kredyt.
Pytanie czy takie wakacje nie wpłyną na moją wiarygodność kredytową ? Banki sobie to gdzieś odnotowują, spada mój scoring ? W przyszłym roku będę chciał kupić dom i będę potrzebował znacznie większego kredytu
#kredythipoteczny #banki #inflacja #bik #nieruchomosci
A w sumie jak jest na 100% to nikt Ci nie powie.
https://subiektywnieofinansach.pl/wakacje-kredytowe-dla-kazdego-plusy-i-minusy/
@Crisu: więc czemu tego nie zrobisz?
@Crisu: Poszły wpisy do BIK, banki to widziały jako problemy ze spłatą.
@vvit0: Nie banki, tylko autor tego bloga. Nie ma to potwierdzenia w rzeczywistości.
@Tomus88: Wakacje Covidowe nie były raportowane jako restrukturyzacja przez zdecydowana większość banków.
@Crisu: Obawiam się, że nie. Banki nie udzielają informacji o sposobach oceny wiarygodności kredytowej. Dodatkowo wakacje kredytowe są obecnie w trakcie procesu legislacyjnego.