Wpis z mikrobloga

IMO - ten nowy thor bardzo dobry, było czuć, że Waititi go robił. Niby nic nie wprowadził do MCU (ale mimo wszystko 1 scena po napisach może sugerować, że Thor jednak wróci na ziemię)

BTW. dopiero dzisiaj ogarnąłem, że wyszedł serial Ms Marvel xD nie wiem co za geniusz marketingu robił kampanię reklamową tego serialu i który geniusz pozwolił go wypuścić równolegle z Kenobim, ale już widzę tego efekty xD
Opyla się to oglądać, czy skip?

#marvel
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marv0oo: ale serio Ms. Marvel jest dosyć słaba, dałbym ją na samo dno rankingu seriali MCU. W sumie trochę rozwija MCU, ale wątpię, aby rozwijali tamten wątek gdzieś indziej. No chyba, że tamten wątek zahacza o multivers, ale nie jestem do końca tego pewny. Ale jak chcesz dowiedzieć się jak wyglądało powstanie Pakistanu to tam się dowiesz tego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@marv0oo: nowy strange to imo porażka pod względem głupot scenariuszowych, imo najsłabszy film w tej fazie. A szkoda, bo pierwszy strange to jeden z najlepszych marveli. O wdowie to już zapomniałem, ale Eternals jest dobrym filmem, totalnie nie rozumiem hejtu na ten film. Pierwszy bardziej dojrzały wizualnie i stylistycznie film marvela, a traktowany jest jak trędowaty (). Shang chi imo też lepiej wypada niż nowy strange.
  • Odpowiedz
@Shumitu: nie wiem, mi jakoś te głupoty scenariuszowe w tym filmie aż tak nie przeszkadzały. Były, były drażniące, ale wszystko inne mi to jakoś rekompensowało.

totalnie nie rozumiem hejtu na ten film.

Dla mnie Eternals to film w którym było nasrane wszystkim i niczym.

Pierwszy bardziej dojrzały wizualnie
  • Odpowiedz