Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +615
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +36
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Na początku jeszcze fajnie to wyglądało i w sumie w ostatnich latach jako jedyny teammate potrafił z Maxem rywalizować jak równy z równym.
Jeżeli ewolucja tego bolidu dalej będzie dla niego tak problematyczna, to jeszcze może skończyć w generalce na koniec za Ferrari - widać, że od Kanady jakby coś pozmieniali i Max od tego czasu jak ryba w wodzie, a Perez trochę ogórzy. Co prawda ścigać się koło w koło dalej potrafi i mam nadzieję, że sporo odrobi, ale na jednym kółku totalnie nie ma tempa i już Carlos lepiej wygląda.
Jestem ciekaw czy będzie coś potrafił jeszcze więcej wycisnąć, jeśli nie, to o konstruktora będzie ciężko.
Charles już praktycznie jutro odrobi stratę punktową do niego, a w niedziele przeskoczy.
#f1
Po tym co odwala Ferrari w ostatnich wyścigach mogę nawet zasugerować że ta strata jeszcze się powiększy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fajnie, że udało mu się parę razy pokonać Maxa w Q czy w wyścigu, ale żeby zwyciężyć w generalce trzeba jeździć w każdy weekend na 100% i nie popełniać błędów, a to akurat można powiedzieć o Maxie, Hamiltonie czy Leclercu, a już o Perezie, Bottasie czy Sainzu niekoniecznie ( ͡° ͜ʖ