Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Za tydzień już odbiór pojazdu więc zadecydujcie jakie blachy mają znaleźć się na pojeździe lub podajcie swoje pomysły
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
B0 (5 znaków max)
#motoryzacja #zycietruckera
źródło: -xJ86QxC
PobierzBlachy
- B0 KNAGA 76.0% (38)
- B2 XDDDD 24.0% (12)

źródło: comment_1657885268P8zbm7177fLJFNLxpLVjxO.jpg
PobierzHaha incelu, przecież wiadomo, że nie można okazywać słabości przy kobiecie, wcale mnie nie dziwi, że jesteście sami. Gdzie ci mężczyźni, prawdziwi tacy?
Zbagatelizowała to i wykorzystała tę informację przeciwko mnie przy najbliższej kłótni. Po tygodniu związek się zakończył. Nigdy więcej nie powtórzyłem tego błędu i nie otworzyłem się przed jakąkolwiek partnerką.
Kobiety potrafią być bezduszne i bezwzględne, kiedy wyczują w tobie jakąkolwiek słabość. Ich mityczna empatia to żart, a na ten moment nawet mem. Wszystko co robią,
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1657887861n7mXQ2klH5seNREIEqzntI.jpg
PobierzSami nie potraficie niczego wyważyć bo wydaje wam się że siła polega albo na byciu bezdusznym twardzielem albo miękką fają.
Jako całościową relację warto jednak być samcem alfa - gościem który wie czego chce, ma zasady, nie boi się zerwać z kobietą jeśli ona robi coś co mu
@AIicja: tych doświadczonych przez życie to nie dziwi. Ale kobiet nie powinno za to dziwić, że jak się zestarzeją i zbrzydną, to są zdradzane i porzucane, bo przecież taki facet niewiele od kobiety realnie może dostać poza urodą, skoro jakiekolwiek wsparcie w chwilach słabości odpada ( ͡° ͜ʖ
dusze w sobie. Dzięki niej nauczyłem się też próbować cokolwiek robić, bo nie boję się już aż tak porażki jak
źródło: comment_1657895419MNMF9G34awiikaSECAoVO9.jpg
Pobierz