Powiedzcie mi - o co w tym chodzi? Codziennie dostaję powiadomienia o jakimś wykop antypersiparant klub, co w gruncie rzeczy polega na umieszczeniu mojego loginu wśród setki innych. Jest to irytujące, ale czy to ma jakiś głębszy sens, czy jest tylko zabawą kretynów dla kretynów? Czy chodzi o to, że w pewnych kręgach uchodzę za znanego i tylko z tego względu uprzykrza mi się życie (w umiarkowanym stopniu oczywiście), czy jest jakieś drugie dno? Ten cały spam (powiadomienia) otrzymuję w ramach jakiejś wyższej idei?
@Krzysztof_Stanowski: Nie, to po prostu zabawa kretynów dla kretynów. Zablokuj wszystkich, którzy Ciebie wołają, ewentualnie zablokuj tag, i po problemie.
Tak w ogóle kończę właśnie książkę o Szamo i moim zdaniem jest jeszcze lepsza od tej o Kowalu. #justsaying
A serio to generalnie takie "głupie wykopowe zabawy" , nie mam pojęcia w sumie czemu Ciebie w to wciągnęli też
@Wojt_ASR: Ja z kolei mam zamiar kupić na dniach (jak będzie) Szamo, natomiast słyszałem od znajomych, że to najlepsza z tych 3 książek. A dla mnie osobiście Iwan był o WIELE lepszy od Kowala, dlatego liczę na wiele
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
Komentarz usunięty przez moderatora
@Krzysztof_Stanowski: o to to.
Komentarz usunięty przez autora
@Krzysztof_Stanowski: nie
tak
@Krzysztof_Stanowski: taki prześladowany
@Krzysztof_Stanowski: Wydaje Ci się.
Tak w ogóle kończę właśnie książkę o Szamo i moim zdaniem jest jeszcze lepsza od tej o Kowalu. #justsaying
wchodzisz w profil osoby która dodała ten wpis i wybierasz "Zablokuj użytkownika" wtedy nie będziesz dostawał powiadomień
źródło: comment_RgrWrqk5vAOvy1OcvgSas9G5Kw91vtsq.jpg
Pobierz@Krzysztof_Stanowski: Gratuluję, odkrył pan sens istnienia mikrobloga ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A serio to generalnie takie "głupie wykopowe zabawy" , nie mam pojęcia w sumie czemu Ciebie w to wciągnęli też
@Wojt_ASR: Ja z kolei mam zamiar kupić na dniach (jak będzie) Szamo, natomiast słyszałem od znajomych, że to najlepsza z tych 3 książek. A dla mnie osobiście Iwan był o WIELE lepszy od Kowala, dlatego liczę na wiele