Wpis z mikrobloga

@cris-raven: No właśnie jest różnica w przypaleniu napuchniętego ciasta w stylu neapolitańskim, które ma tak cienką wartstwę, że można odczepić do przypalenie bo w środku jest powietrze. A normalne ciasto z dużą ilością drożdży np. w stylu amerykańskim to przypalenie psuje smak ciasta, nie da się tego zdrapać bo przypalenie obejmuje ciasto w środku no i ranty są wtedy jak z kamienia i tego też nie ugryziesz.
Przypalenie w 400 stopniach
A normalne ciasto z dużą ilością drożdży np. w stylu amerykańskim to przypalenie psuje smak ciasta, nie da się tego zdrapać bo przypalenie obejmuje ciasto w środku no i ranty są wtedy jak z kamienia i tego też nie ugryziesz.


@Bitszkopt: Taa, Lucjan na to-potrzymaj mi piwo( ͡° ͜ʖ ͡°)
ptakdodo - > A normalne ciasto z dużą ilością drożdży np. w stylu amerykańskim to prz...