Aktywne Wpisy

mirko_anonim +8
✨️ Problemy w związku z matką narzeczonej przed ślubem Ⓘ
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od
Spotykam się z dziewczyną okolo 3 lat, jesteśmy zaręczeni i obecnie planujemy wesele.
Narzeczona mieszka z Matką, razem pracują w swojej firmie, dojeżdżają do pracy i ogólnie spędzają bardzo duzo czasu razem.
My spotykamy sie czasami po pracy, weekendy, wspólne urlopy.
Nie jest to sytuacja idealna dla mnie ponieważ wolałbym mieszkać razem ale ok, zdecydowaliśmy sie ze do ślubu bedziemy w takim związku.
Od

SzubiDubiDu +68
Oto jeden z przykładów dlaczego rozumny człowiek gardzi warszawą (celowo z małej).
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
Zmieniamy parking w ścisłym centrum na "skwer". Żeby to chociaż była prawdziwy zielony kącik. Tymczasem mamy 5 drzew na krzyż wśród betonów. Trawnika co kot napłakał.
Więc odbiera się mieszkańcom możliwość użytkowania tego miejsca (Parking) i stwarza iluzję miejsca rekreacyjnego (ten pseudo skwerek).
Jeszcze
źródło: image
Pobierz

Jeszcze raz dziękuję Ci mirku, dzięki Tobie sprzęt dostał drugie życie a ja nie wyprodukowałem kolejnych elektrośmieci.
#wykop #oswiadczenie #diy #rtv #telewizory #naprawiajzwykopem #ekologia
źródło: comment_1659801550y8S86qUUpT3pdAyex4mUpj.jpg
Pobierzźródło: comment_1659801650rKGpNAmuD4Agu9dKyOKhCL.jpg
Pobierzźródło: comment_1659801667WfB4bBvQL8pqLTdV2FXezd.jpg
Pobierz@ciasteczkowy_otwur: ja też byłem zaskoczony, bo wszyscy mówili mi, że to podświetlanie matrycy i naprawa jest droga. Okazało się, że koszt naprawy wyniósł 11.99 zł.
@L3stko: tanio wyceniasz swój czas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3stko: ja p------ę, nie sądziłem, że dożyję czasów, gdy zaledwie 6-letni telewizor będzie klasyfikowany jako stary grat. XD
Padł im i wyświetlał zielone kwadraty
Kupili nowy ale mówiłem że spróbuję w piekarniku główna płytę zreballowac
wczoraj robiłem to chyba 7 lub 8raz
180stopni i 8 minut wygrzewania załatwia sprawę na 2-3 miechy
Jak jebnie kupimy nowy
@L3stko: podświetlenie matrycy to często też jedna zwykła listwa ledowa.
Jakiś czas temu u brata zdechło całkiem. Na olx zamówiłem listewkę z paroma diodami. Wymieniłem tą z przypaloną i cyk telewizor dalej działał a koszt naprawy 40pln
@deni28s: aha
W zasadzie większość rzeczy w takich sprzętach można łatwo samemu naprawić:p
Trzeba jednak nie bać się wziąć sprawy w swoje rece( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gratulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)