Aktywne Wpisy

yourgrandma +137
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
źródło: czolowkiseriali
Pobierz
120_Dni_Sodomy +105
źródło: obraz_2024-11-03_194238313
Pobierz

Ale co najlepsze - sugerowała, że jeśli ktoś nie ma problemów z płatnościami to nie powinien brać wakacji. XD Bo ona ma dwa kredyty, mogłaby wziąć wakajki, ale nie ma problemu ze spłatą więc po co jej to. XD
I teraz stereotypowy Polak usłyszy coś takiego gdzieś mimochodem w aucie, zakoduje mu się tylko "nie warto brać wakacji" i będzie dalej powtarzał "a bo ja słyszał jak ekspert w radiu mówił, że nie opłaca się brać." (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dla wyważenia napiszę, że z sensem mówiła, że wakacje wzięte i przeznaczone na konsumpcję mogą być inflacyjnogenne.
Niemniej jednak uświadamiajcie jak najwięcej ludzi, żeby brali wakacje kredytowe i przeznaczyli je na nadpłaty. Wciąż dużo osób nie wie, że jest to bardzo opłacalne.
#kredythipoteczny #nieruchomosci #wakacjekredytowe
@Krupier: Ja w lokalnej telewizji chwaliłem wakacje kredytowe :)
Przecież im mniej osób wie, że to opłacalne, tym lepiej dla mnie. Po co miałbym to robić? Rozumiem poinformować rodzinę/znajomych, ale innych..
@shoananas: XDDD
Raz - nic na tym nie tracisz. Dwa - dobrze wiedzieć, że jesteś egoistą.
@shoananas: nie.rar
Właściwie sam się zaorałeś dzieciaczku, nie musiałem tak naprawdę nic dodawać, ale warto było rozwinąć wątek byś miał okazję jeszcze bardziej się skompromitować.
Zrób jeszcze jednego.
O czym ty p--------z?
@shoananas: o tych bredniach z twojego pierwszego komentarza.
@shoananas: zmniejszamy inflację,