Aktywne Wpisy

KratosBogWojny +389
Mexiii +165
Przez 34 lata słyszałem syreny ostrzegawcze dziesiątki razy w najbardziej losowych momentach. Przez te wszystkie lata nauczyły mnie jednego - aby je kompletnie zignorować. Takie testy nie mają absolutnie żadnego sensu, jeśli jako społeczeństwo jesteśmy uczeni ignorowania ich. Jeśli chcą przeprowadzić ćwiczenia, to proponowałbym prawdziwą ewakuację ludności do schronów - tylko wtedy by się okazało, nie mamy schronów, wiedzy, organizacji, absolutnie niczego (może alert RCB by przyszedł….ale o burzy, która przechodziła kilka
źródło: image_picker_F4C54A4A-3546-4055-A883-5A3D96431366-8117-000000DBEFB73E65
Pobierz

Ale co najlepsze - sugerowała, że jeśli ktoś nie ma problemów z płatnościami to nie powinien brać wakacji. XD Bo ona ma dwa kredyty, mogłaby wziąć wakajki, ale nie ma problemu ze spłatą więc po co jej to. XD
I teraz stereotypowy Polak usłyszy coś takiego gdzieś mimochodem w aucie, zakoduje mu się tylko "nie warto brać wakacji" i będzie dalej powtarzał "a bo ja słyszał jak ekspert w radiu mówił, że nie opłaca się brać." (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dla wyważenia napiszę, że z sensem mówiła, że wakacje wzięte i przeznaczone na konsumpcję mogą być inflacyjnogenne.
Niemniej jednak uświadamiajcie jak najwięcej ludzi, żeby brali wakacje kredytowe i przeznaczyli je na nadpłaty. Wciąż dużo osób nie wie, że jest to bardzo opłacalne.
#kredythipoteczny #nieruchomosci #wakacjekredytowe
@Krupier: Ja w lokalnej telewizji chwaliłem wakacje kredytowe :)
Przecież im mniej osób wie, że to opłacalne, tym lepiej dla mnie. Po co miałbym to robić? Rozumiem poinformować rodzinę/znajomych, ale innych..
@shoananas: XDDD
Raz - nic na tym nie tracisz. Dwa - dobrze wiedzieć, że jesteś egoistą.
@shoananas: nie.rar
Właściwie sam się zaorałeś dzieciaczku, nie musiałem tak naprawdę nic dodawać, ale warto było rozwinąć wątek byś miał okazję jeszcze bardziej się skompromitować.
Zrób jeszcze jednego.
@shoananas: zmniejszamy inflację,