FxJerzy
Poszedłem zjeść późną kolację, obejrzałem dwa ostatnie odcinki Westworld. Wracam pogratulować stawiającym PUT's gdyż będą zarobieni, cwane z was bestie ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■

https://fintel.io/i/rc-ventures-llc - nic nie sprzedał, możecie przestać już ... pod siebie.

#gielda #gme #bbby
7
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
FxJerzy
@lojalny_amator: ja jestem pod kurek załadowany w memy
3
FxJerzy
@prezeskuliziemskiej a specjalnie wrzuciłem link do RC Ventures na fintel
2
u.....r
@FxJerzy: szanuje za taki portfel (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
1
Gacrux
wszyscy wczoraj?

@prezeskuliziemskiej: teraz widzę, ale wygląda na to, że wszyscy co się spruli są u mnie na czarno. Polecam ten uczuć
1
Gacrux
@FxJerzy: kto pisał że cokolwiek sprzedał?
0
prezeskuliziemskiej
@Gacrux: wszyscy wczoraj? XD zesralo się na extended hours o -20 chyba procent
0
prezeskuliziemskiej
@FxJerzy: W Niemczech wyglada to normalnie narazie poszło w gore trochę od rana wiec chyba będzie spoko dzisiaj. Dzisiaj będzie przeciąganie liny pewnie
0
lojalny_amator
lojalny_amator
@FxJerzy: uśredniasz dziś?
0
prezeskuliziemskiej
@Gacrux: na ich obronę - łatwo można było sie nabrać. Na wallstreetbets duzo nowych kont zaczęło pisać z takim info. Na seekingalpha poszedł na początku news ze sprzedał wszystko, potem poprawili ze szykuje się do sprzedaży wszystkiego a następnie zupełnie zmienili narracje na bardziej obiektywna. Zdążyli już wywołać niezła panikę, a chwile wczesniej kilku większych graczy załadowalo sie shortami i co najlepsze są oni powiązani z ta strona. Takie coś
0
Gacrux
@prezeskuliziemskiej: no no, a nasze szczury powyłaziły z nor i podłapały narrację siejąc FUD. Norma.
0