Wpis z mikrobloga

a spróbuj jeździć taksówką i zabierać tylko mężczyzn to Cię w faktach pokażą :D

@wuju84: Akurat to miałoby sens.

Nikt nie pozostawia takiego śmietnika w aucie, jak pijane kobiety i nie zachowuje się tak fatalnie - wiem z kilku źródeł.
  • Odpowiedz
słyszałeś może o jakimś gwałcie na mężczyźnie w taryfie w polsce? podeślij link prosze.

@kai-humai: swoją drogą rozbraja mnie, że prosisz o linka.

W Polsce nie powstają żadne linki, które miałyby opisywać takie tragedie. Mężczyźni praktycznie nigdy nie zgłaszają tego typu incydentów - przez wpływ presji społecznej. A jeżeli już jakiś artykuł się gdzieś pojawi, to zawsze pod nim dominują reakcje wyśmiewające ofiarę przez innych facetów, jak i
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: też nie rozumiałem, ale do czasu. Niestety, ale za każdym razem jak dziewczyna wracała ode mnie uberem, to kierowca zagadywał i walił jakieś dziwne teksty. Jak kobieta jest choć trochę atrakcyjna, to jest ogromna szansa, że kierowca będzie jej męczył bułę.

Też wolałbym mieć opcję jechania z kobietą niż żeby mnie kolejny pakol czy Ukrainiec chciał podrywać. Czy tam inny Polak który jeździ uberem.

@sildenafil: jak wyżej.
  • Odpowiedz
@Tywin_Lannister: tak tak. Akurat uwierzę, że ty i znajomi byliście napastowani przez kobiety będące kierowcami. Jeżdżę regularnie i kobieta bardzo rzadko się zdarza.

Chodziło o różne dziewczyny i baaardzo często pisały że typ po drodze zagadywał, pytał się a od kogo a co. Ogólnie niezbyt stosowne zachowanie. Nigdy napastowanie i często to dla mnie było bardziej oburzające niż dla nich, ale w pełni rozumiem, że kobiety mogą chcieć jeździć tylko
  • Odpowiedz
  • 22
Super jak określa facetów jako "osoby". Jakby napisali, że po mężczyzn nie jedzie dalej jak dwa kilometry, to byłaby już dyskryminacja, a tak to "osoby"...

...ci ludzie są tak durni, że w tej durnocie niesamowicie zabawni.

( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
tak tak. Akurat uwierzę, że ty i znajomi byliście napastowani przez kobiety będące kierowcami. Jeżdżę regularnie i kobieta bardzo rzadko się zdarza.

@Roman_: szkoda, że generalizujesz i mi nie wierzysz. Najwyraźniej sojowe artykuły takie jak ten, który wstawiłem, odnoszą skutek.

Kilku moich znajomych - których wspomniałem - miało takie incydenty jako kierowcy, a nie pasażerowie. Pijane klientki robiące śmietnik w aucie, obmacujące ich po ciele i głowie, zdarzają się kierowcom
  • Odpowiedz