Aktywne Wpisy
Besalama +65
BRTM +314
Ja rozumiem, że można nie lubić Uznańskiej-Wiśniewskiej, ale zarzucanie Sławoszowi tego, że rodzina milionerów załatwiła mu lot w kosmos jest abberacją.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
Sławosz Uznański przed małżeństwem z Wiśniewską był:
1. doktorem fizyki
2. kierownikiem projektu w CERN
3. Zajmował się bdaniem promieniowania kosmicznego.
źródło: slawosz
Pobierz

źródło: comment_1661247358bv7qTKoYmwTBpNZOJeCBG4.jpg
PobierzGdybym nie zabrał ręki agresorki, to mógłbym być zgwałcony.
@wuju84: Akurat to miałoby sens.
Nikt nie pozostawia takiego śmietnika w aucie, jak pijane kobiety i nie zachowuje się tak fatalnie - wiem z kilku źródeł.
@kai-humai: a o nieprawdziwych oskarżeniach mężczyzn?
@kai-humai: swoją drogą rozbraja mnie, że prosisz o linka.
W Polsce nie powstają żadne linki, które miałyby opisywać takie tragedie. Mężczyźni praktycznie nigdy nie zgłaszają tego typu incydentów - przez wpływ presji społecznej. A jeżeli już jakiś artykuł się gdzieś pojawi, to zawsze pod nim dominują reakcje wyśmiewające ofiarę przez innych facetów, jak i
@Morskipas: jak są głupie. Kobieta ma która trochę oleju w głowie nie wierzy w taki wysrywy suchych p--d z gazety wyborczej.
Też wolałbym mieć opcję jechania z kobietą niż żeby mnie kolejny pakol czy Ukrainiec chciał podrywać. Czy tam inny Polak który jeździ uberem.
@sildenafil: jak wyżej.
Komentarz usunięty przez autora
Chodziło o różne dziewczyny i baaardzo często pisały że typ po drodze zagadywał, pytał się a od kogo a co. Ogólnie niezbyt stosowne zachowanie. Nigdy napastowanie i często to dla mnie było bardziej oburzające niż dla nich, ale w pełni rozumiem, że kobiety mogą chcieć jeździć tylko
...ci ludzie są tak durni, że w tej durnocie niesamowicie zabawni.
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Roman_: szkoda, że generalizujesz i mi nie wierzysz. Najwyraźniej sojowe artykuły takie jak ten, który wstawiłem, odnoszą skutek.
Kilku moich znajomych - których wspomniałem - miało takie incydenty jako kierowcy, a nie pasażerowie. Pijane klientki robiące śmietnik w aucie, obmacujące ich po ciele i głowie, zdarzają się kierowcom