Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +466
Co ten #stanowski odwalil? Czyzby nasz narodowy bohater z bialorusi mial na niego kompromaty? Ciekawe kto jeszcze je ma XD
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
#ciekawostki #bialorus #dziennikarstwo #polska #pis
źródło: 1000010880
Pobierz
Itslilianka +399
Idę sobie do Lidla a huop prowadzi dwie sztuki metrowych Cane Corso bez smyczy luzem xD jak mnie mijały to mnie obwachaly a ja jako że łeb w telefonie miałem to zauważyłem dopiero jak się zbliżyły i mało zawału nie dostałem xD co do ludzie mają k---a w łbach #psiarze
źródło: temp_file3685554025533124691
Pobierz

W przyszłym tygodniu odpalę może klasycznego Call of Duty i będzie playthrough razem z dodatkiem United Offensive. Pod warunkiem że uda mi się z płyty zainstalować a potem tak popatchować żeby to wgl działało na Win 10 (no-cd crack obowiązkowy ale dobrze też pamiętam że były problemy z grą bo nie działa poprawnie na wielordzeniowych prockach....chyba wystarczyło ograniczyć proces do jednego rdzenia ale nie pamiętam)
Zarzucajcie followa mireczkowi ( ͡° ͜ʖ ͡°) - https://www.twitch.tv/borysk199
#twitch #retrogaming #stream #gry #callofduty
źródło: comment_166170005321I6mAWfeV0NpjOaB1UsLz.jpg
PobierzA poza singlem to spędziłem masę czasu grając w multiplayer w trybie Base Assault. To był taki Battlefield zanim się dowiedziałem że coś takiego jak Battlefield istnieje xd
Chociaż potem sporo grałem w multi MW2
W dwojce i czworce tez bylem na takim poziomie, ze latalem ze snajperka i wywalali mnie z serwerow (ehh dedyki) za uzywanie wh czy aima xD
Natomiast jak dalej to dam znać, na bank pamiętam chociazby w United offensive że nie dało się przejść pierwszej mapy bo po wejściu do jeepa na ckm to kierowca z pasażerem wstaja w
źródło: comment_1661714527chvDUpk2FJhBuhkSUdTZ9w.jpg
Pobierz