Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

Dzisiaj obrodziło kodami do FreeNow do wykorzystania na hulajnogi Tier i Dott
Pierwsza promocja jest ogólnokrajowa (24 złote), druga tylko dla Warszawy (25 złote) i trzecia dla Katowic (50 złotych)
Po szczegóły zapraszam do poszczególnych linków, możecie przez kliknięcie skopiować sobie kod oraz przeczytacie jak długo są ważne itp. Czasem FreeNow limituje ilość użyć kodu więc zalecam jak najszybciej dodać do konta.
1. Ogólnopolska - 24 zł
2. Dla Warszawy - 25 zł
3. Dla Katowic - 50 zł
#freenowkodyodlubiekiedy #hulajnogaelektryczna #freenow #dott #tier #dottkodyodlubiekiedy #tierkodyodlubiekiedy #warszawa #katowice #cebuladeals
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje 1974 mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Max, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc lub nawet odebranie Canal+ online na pół roku za darmo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1663937866uqzW7hA8UtiMJahgZLB2Ag.jpg
Pobierzźródło: comment_1663941247MjFns3ekZydL7OqCnA2Se5.jpg
Pobierz@niemily: tak jak napisałem, myślałem, że dłużej będą a się rozeszły szybko :( , polecam włączyć sobie powiadomienia lub tu zapisać się do wołania
Mi dodało do konta i dalej mam aktywne
źródło: comment_1663944929nYAiD9fUVrIvcC9RjMO284.jpg
Pobierz