@Polski-Polak-Siema-PL: ciekawi mnie czy możliwy jest bug, gdzie przed łapaniem poks wygląda jak shijy, ale już po złapaniu nim nie jest. Zrobiłem póki co jeden rajd i też miał takie kolorowe poroże, jednak po złapaniu już nie ma (╥﹏╥)
@Polski-Polak-Siema-PL: dawno nie grałem, ale wydaje mi się, że w opcjach jest jakaś opcja dla słabszych urządzeń, może jest u Ciebie włączona i dlatego nie masz... nie wiem
@Polski-Polak-Siema-PL: a bo ja wiem? ¯\_(ツ)_/¯ nie musisz mieć słabego sprzętu, żeby chcieć coś takiego włączyć, niektórym po prostu przeszkadzają różnorakie efekty
@Polski-Polak-Siema-PL: ja dopiero jutro sobie porobie, bo dziś to Gyaradosa robiłem i ostatniego Yveltala. Za drugim razem złapałem shiny. Nie wiedziałem że shiny Yveltal wygląda jak obłożony boczkiem XD
dopiero jutro sobie porobie, bo dziś to Gyaradosa robiłem i ostatniego Yveltala. Za drugim razem złapałem shiny. Nie wiedziałem że shiny Yveltal wygląda jak obłożony boczkiem XD
@Bielecki: @Azzl: teraz zrobiłem sobie nawet walkę z Candelą, i też nie zmienia. Nawet podczas charge ataku, jedynie ma na stałe zmienione kolory poroża.
#pokemongo
źródło: comment_1665248102t0R8Y6MyxqaSrlRcn43xQx.jpg
PobierzNie zwróciłem uwagi czy jest ikonka gwiazdek
źródło: comment_1665250055yQ7pUp8Z32z2V6Ol91QfDb.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
6102 6315 7802
@darqnies: żebyś ty cv tak zrobił xd