Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +671
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

żaden nie chciał odpuścić xD #polskiedrogi

Yep, ale znacznie bardziej niż myślisz.
źródło: comment_16654798021QPZE8eF923tYuZpv4dkb6.jpg
Pobierzźródło: comment_1665479972tJcXbhRLihRhqPv5YWJqzs.jpg
PobierzFacetka.
@FrasierCrane: No i to z tego, że rusycyzmów powinniśmy się pozbywać z języka polskiego. A jak prawactwu tak tęskno za starymi czasami to tym bardziej.
Feminatywy to jest normalna rzecz w języku polskim. We mnie to wzbudza patriotyzm, przez to, że powoli się do tego wraca i dba się o pielęgnację
Prawactwo przynajmniej nie chce wywołać wojny atomowej żeby ograniczyć globalne ocieplenie. Waszym brakuje 5 klepki.
@wypok312: xD
Ślepy? Lewactwo ma cały zestaw chorób psychicznych.
źródło: comment_1665481403L4aajO0eejysdrvrYDiqdm.jpg
Pobierzhttps://www.huffpost.com/entry/nuclear-war-global-warming_n_828496
A le po za tym zaraz sobie przeczytam artykuł xD
Ja was traktuję jak wariatów, dosłownie uważam że macie jakieś zaburzenia, większość z was. Zresztą statystyki potwierdzają tę korelację. Literalnie cała wasza ideologia jest absurdalna i odklejona od rzeczywistości. Np. to sobie obejrzyj:
Samo sugerowanie i rozważanie takich rzeczy, mogło się odbyć tylko w lewackiej gazecie. No i się odbyło.
Dyskutowanie o czymś takim nie jest normalne i oczywiście robi to l-e-w-a-c-t-w-o a nie prawactwo.
@wypok312: dobrze, że nie widziałeś jakie tezy potrafią rzucać naukowcy na uczelniach, bo byś chyba nie nadążał gotować bigosu.
@wypok312: Brzmisz jak propaganda pisu. Szkoda strzępić ryja. Zero argumentów po za "A BO LEWACTWO". Typ co
A na podparcie tezy że lewactwo ma duże zaburzenia psychiczne, w porównaniu do prawactwa, mam również statystyki. Zwłaszcza u kobiet lewicowych. Chyba ponad połowa ma. Tylko nie chce mi się teraz grzebać w folderze i szukać.
To sobie obejrzyj.
"Shocking Data on Mental Health Issues in White Liberal Women | DM CLIPS | Rubin Report"
Hitler też ograniczył ślad węglowy generowany przez ludzi, przyczynił się do spowolnienia zmian klimatu wywołanego przez człowieka. W końcu weganin i ekolog.