Aktywne Wpisy
adam-kminek +49

alkoJezus +51
Dziwna wiadomość napisana do siebie samego na nieświadomce CD..
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
Niektórzy chcieli być wołani gdy pojawią się nowe fakty w sprawie więc zapraszam
Wielu napisało że bajt, nie mam jak się uwiarygodnić więc to Wasza decyzja czy chcecie wierzyć ale jestem na tym portalu łącznie już chyba z 15lat i nigdy nie bajtowałem, po prostu nie bawią mnie takie rzeczy
A teraz co nowego
źródło: nadaje
Pobierz

Jak ktoś jeszcze nie zamawiał to w poście jest napisane jak uzyskać zniżkę 25 złotych :)
// Zaplusuj to Cie zawołam po kolejne kody do Wolt
➡️ Odwiedź źródło newsa bo jest tam więcej kodów i informacji o tym kodzie na stronie KodPromo.pl
na stronie łatwo skopiujecie kod ;-)
Kody są do różnych miast.
Wrocław: PRACUJ-WRO
Warszawa: PRACUJ-WAW
Gdańsk: PRACUJ-GDA
Kraków: PRACUJ-KRK
#warszawa #krakow #wroclaw #gdansk
#wolt #woltkodyodlubiekiedy (8 obserwujących)
Możesz też włączyć sobie powiadomienia o kodach na Facebook | Instagram | Twitter
PS kody publikuję w ramach tagu #kodyodlubiekiedy który obserwuje ponad 2 tysiące mirków (。◕‿‿◕。) Możesz mi napisać prywatną wiadomość to prześlę Ci spis aktualnych kodów na prawie 5 tysięcy złotych - na np. Booking, darmowe przejazdy taksówkami, hulajnogami, HBO Max, Flixbus, a nawet na odebranie gotówki na konto etc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1665669335kYto588hc8Xp5XriODeEcb.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/68089867/wolt-kod-na-10-zlotych-dla-starych-uzytkownikow-za/
Jednak są kody do wszystkich miast! Dzięki @Ostatni_Piwniczanin!
źródło: comment_1665673643stwsF8I8mZL04pALNW4Lfz.jpg
PobierzNie jest już ważne