Wpis z mikrobloga

@Tanzanit009 dzięki za ogarnięcie tego spotkania, było zacnie. Na tyle że teraz to koniecznie trzeba przywrócić cykliczność.
Co do propozycji jarmarcznej to proponuję fuzję z tym co mówiłem wczoraj, tj. Sobota 10.12.2022, powiedzmy ok. 16-17 wybrać się pokręcić po jarmarku, a potem do knajpki posiedzieć przy klasycznym wykopiwie. Tym sposobem Ci co nie są fanami światełek, dekoracji, cepelii i świątecznej atmosfery mogą dołączyć później.
Zostawiam pod rozwagę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Tanzanit009: co prawda musiałem żebrać po znajomych o 4 w nocy żeby ktoś opłacił mi bilet bo mBank miał przerwę techniczną, a ja nie miałem gotówki przy sobie to wyjazd na duży plus, polecam tego allegrowicza ( )
  • Odpowiedz
@Tanzanit009: Jak mówiłem wczoraj, dzięki za organizację i jak tylko czas pozwoli, to chętnie wpadnę. To co pisał @krzesimir wydaje się spoko rozwiązaniem, do tego czasu ludności powinien się jarmark znudzić, bo wczoraj o 17 nie szło przejść przez mostową :v
  • Odpowiedz
10.12 Pracuję do 19, więc chętnie dołączę na ewentualną późniejszą posiadówę przy jakimś piwku. Bo jeśli chodzi o święta, to można powiedzieć, że jestem Grinchem.
  • Odpowiedz