Wpis z mikrobloga

@MaskAmOtion: Powiedz tez o tym, że w polsce jest to często sposób na zdobycie popularności / zasięgów. A potem jak juz sie zbuduje fanbase, to można troche stonować i udawać znawce wypowiadając opinie na rozne tematy, ktore gimby biorą do siebie. Przykłady mi znane to Kasix, takefun nitro. No i wiadome magical, rafonix, ale oni spadli z rowerka. Tylko ze ten drugi przez bana na yt, a ten pierwszy raczej
  • Odpowiedz
@Imperator12344: To chyba wilasnie są jej początki xDD Ja jej nie ogladalem, tylko kojarze z szotow ktore mi sie obijaly o oczy. Wtedy też nitro do niej nieraz wydzwanial na swoich lajwach zeby niby przestala chlać, ale raczej chodziło o danie boosta i pokazanie swoim widzom ze taki ktoś istnieje.
Jak wpiszesz ja na yt jej nazwe, to raczej nie znajdziesz nic starszego niz rok temu, a wtedy wlasnie chlala
  • Odpowiedz
@MaskAmOtion: Moim zdaniem patostreaming zaczął się od Nitra, Isamu, Gimpera czy Wardęgi. Mocno wulgarne zachowania, przekraczanie granic. Potem już maszyna ruszyła i tyle. Tylko każdy następny pokazywał, że granice można przekroczyć bardziej. Ciekawe, czy aż tak daleka pespektywa będzie ujęta w filmie ;)
  • Odpowiedz
@essos: Oczywiście, to będzie poruszone.
@Imperator12344: Ciekawy temat, nie znałem jej "Pato"początków. Dodam do filmu
@kolorowe_jarmarki: Jak cchesz, to możesz się podzielić pracką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Grabiszyn: Tak, Guralek. Wczoraj skończyłem montować część o nim :D
@razzor91: Moja perspektywa w filmie sięga nawet 12 lat wstecz, ale tematu Nitra czy Gimpera tam nie ujmowałem. Myślę, że dodam
  • Odpowiedz
@razzor91: No nie wiem, prank calle w pewnym okresie były bardzo popularne, w 2011 roku jeżdżąc na mecze koledzy z drużyny tego typu rzeczy odwalali, na obozach kilka lat wcześniej też się zdarzyło z tego co kojarzę a jakoś żaden z nich nie skończył spraszając do domu miejskich żuli żeby dać im flaszkę i siedzieć obok trzepiąc kasę na tym że streamuje całą rzecz. IRL streaming jest 1000razy bliżej tego
  • Odpowiedz