Aktywne Wpisy

ZionOfel +287
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

KRCZVSK +4
Nie mam nic do cyklistów, sam miałem nawet kiedyś rower, ale jakby takie coś zrobił mojemu psu to od razu gazowałbym typa, rozebrał do naga i zepsuł ten rower.
A gdybym miał sobą maszynkę do strzyżenia to jeszcze obciąłbym go na łyso.
#patologiazmiasta #rower #psiarze #pedalarze #patologiazewsi
A gdybym miał sobą maszynkę do strzyżenia to jeszcze obciąłbym go na łyso.
#patologiazmiasta #rower #psiarze #pedalarze #patologiazewsi

Dlaczego recenzje są udostępniane bez zgody autora na trzeciej stronie?
Dlaczego nie ma informacji przed dodaniem recenzji i zamierzonym i automatycznym udostępnieniu recenzji na trzeciej stronie?
Dlaczego recenzja na trzeciej stronie zawiera nick i awatar użytkownika piszącego recenzję na wykopie?
Dlaczego ktoś sobie podbija content trzeciej strony kosztem (czasami) nieświadomych użytkowników wykopu?
Nie ma informacji nigdzie, że po dodaniu recenzji ona gdziekolwiek będzie upubliczniona.
Dlaczego mimo niewyrażenia zgody recenzja nie jest usunięta z trzeciej strony?
#bookmeter
@w__k no chcę usunąc i jakoś go nie ma. W ogóle nie powinno być sytuacji, że cokolwiek co piszę z automatu trafia gdzie indziej bez żadnej informacji.
Oburzam się, ponieważ:
- mój tekst został skopiowany na trzecią stronę bez mojej uprzedniej wiedzy i zgody razem z moim awatarem i nickiem,
- ktoś sobie nabija content na trzeciej stronie dzięki uzytkownikom wykopu,
- tag nie jest autorski, nie ma osoby odpowiedzialnej za to,
https://www.wykop.pl/artykul/6437787/posumowanie-v-edycji-wykopowej-akcji-czytelniczej-bookmeter-amp-start-edycji-vi/
a ten co porównuje recenzje to co innego.
Dzięki za podrzucenie regulaminu (który nie jest nigdzie dostępny, ani podpięty w belce nota bene) oraz nicka organizatora.
@kizimajaro możesz się odnieść do moich komentarzy? Coś tu nie gra na tagu.
"Nie wyraziłem zgody i nie życzę sobie, aby moja recenzja była publikowana na stronie upolujksiazke.pl"
Jak bot będzie sobie to pobierał, to jego problem xD Będę tak robił dopóki moja prośba wysłana do @Tszmiel nie będzie uznana.
To pisze jakiś bot, którego wcześniej nie było. 1,5 roku temu tego bota nie było.
https://www.wykop.pl/wpis/57854003/976-1-977-tytul-wszystko-za-zycie-autor-jon-krakau/
Nie ma to nic wspólnego z