Aktywne Wpisy

ibleedforyou +353
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +248
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

#rozdajo z możliwością wygrania:
- 80 zł dla 3 osób - łącznie 240zł
- paczka różnych słodyczy o wartości ~100zł
- książka "Jeże. Najeżona kłopotami namiętność" Hugh Warwick
Zasady:
Wymagana wpłata minimum 10zł (oczywiście zachęcam do jakichkolwiek wpłat) na zrzutkę: https://zrzutka.pl/nbjycs i zaplusikowanie tego wpisu.
Nawet jeżeli nie zamierzasz wspierać zrzutki, to prosiłbym o zaplusowanie wpisu i udostępnianie zrzutki gdzie możecie, może #wykopefekt ? Link do grupy na fb, którą prowadzi Pani Elżbieta: https://www.facebook.com/KolczastyGang
Losowanie:
Odbędzie się 26.12.2022 o 21:37 za pomocą #mirkolos . Najlepiej oznaczajcie wpłaty swoim nickiem z wykopu, ewentualnie jakiś dowód w stylu screen/potwierdzenie - a wiec miejcie odblokowane pw.
Sposób odbioru do dogadania - blik, przelew, inpost, etc.
A teraz krótko o co chodzi:
Pani Elżbiecie, zajmującej się ratowaniem i opieką nad jeżami, potrzebna jest pomoc finansowa. Obserwuję i wspieram Panią Elżbietę już dłuższy czas i wiem, że wkłada w to serce i jest uczciwą osobą. Resztę wyczytacie z opisu zbiórki.
Wołam też
#jeze #jezokalendarz #ksiazki
źródło: comment_1671737394zVUietW0LYBJExJ0gMjPMD.jpg
Pobierzźródło: comment_1671751717OrKoxRUzscNfSepuh8Gifc.jpg
Pobierz@kriskir2000 80 zł
@Owoc_w_kreplu 80 zł
@Slacky 80 zł
@17loginbylzajety
źródło: comment_1672087685asQJY3XGf2t8AVwKLGzYqB.jpg
Pobierz