Aktywne Wpisy

WypadlemZKajaka +68
Zauważyliście, że w świecie #f1 nikogo nie interesuje Norris? Aktualny Mistrz świata nie wystartował do ostatniego wyścigu, a wszyscy mają to gdzieś. Ogólnie chyba świat F1 nie ma dla niego zbyt wiele uznania bo mistrzostwo dostał w prezencie od grubasa

Unifokalizacja +128
#iran #francja #usa mam nadzieję że tym razem po 23 latach Polska nie zmarnuje okazji żeby siedzieć cicho.
Dla tych co nie pamiętają: "Zmarnowali okazję, żeby siedzieć cicho" - to zdanie Jacquesa Chiraca, wypowiedziane pod adresem Polaków w 2003 roku kiedy USA zaatakowały Irak i Polska zgłosiła się do udziału w wojnie.
Dla tych co nie pamiętają: "Zmarnowali okazję, żeby siedzieć cicho" - to zdanie Jacquesa Chiraca, wypowiedziane pod adresem Polaków w 2003 roku kiedy USA zaatakowały Irak i Polska zgłosiła się do udziału w wojnie.

Napisałem do supportu, że nie mam jak się zalogować, mimo że podaje mój numer.
Ich rozwiązanie? "Możemy usunąć Ci konto jak chcesz."
Ok, usuwajcie. (konto miało 15
Jeszcze by mu jakaś fuchę w zabezpieczeniach powini dać. A tak to tylko się kompromitują
@AVOIDME: pisałem tu kiedyś z jednym użytkownikiem w komentarzach, pomiędzy dwoma jego komentarzami dostałem z jego konta wiadomość z prośbą o pieniądze, której on sam się wyparł i poprosił o blokadę konta:
https://www.wykop.pl/wpis/58521463/#comment-207876553
Komentarz usunięty przez moderatora
@ines-25: spokojnie, chodziło mi o nagłośnienie lekceważącej postawy Wykopu, nie twoich działań, bo to, co się w tym serwisie o--------a, bardzo mi nie odpowiada.
Póki jesteś nieszkodliwy, to niech nigger magic bedzie z tobą ᕦ(