Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Wczoraj wieczorem odbiornik zaczął szumieć, przerywać. W środku nocy już wyłapywał jakaś muzykę. Co 15/20 min przez kilka sekund leciała muzyka klasyczna. Ok 4 nad ranem usłyszeliśmy głos mężczyzny: „jest dziecko”. Kurła prawie się o drzwi zabiłam jak biegłam do dziecka.
Rano myślałam, że mi się to śniło, ale niebieski również to słyszał.
Nawet nie wiem co mam z tym zrobić, bo nie da się ustawić innych fal na urządzeniu.
#dzieci #niewiemjaktootagowac
źródło: comment_16728315945m1Rctq8GYyrz07dr6UsSg.jpg
PobierzJakiś głos ciągle nawijał do dzieciaka i obserwował bo to z kamerą
Dziecko co noc płakało
Stary i stara nasłuchiwali przy drzwiach a gość uspokajał by przestało płakać.
Sprawa opisana w lokalnej gazecie, myślę że na takie ustrojstwa nie trudno się włamać
a ty do 4latka niani używasz
duzo wątkow o tym na forum dla mam na facebooku,
jedna matka opisywala, ze w jej historien ie wierzyl lokalny sprzedawca, wiec dała mu tą nianie zeby przetestował przez jedną noc. Potem wrocila do sprzedawcy i on powiedzial, jej, ze ogromnie jej dziekuje bo tej nocy porozmawial z własną zmarłą matką.
Pasmo jest podzielone na kanały, możliwe że ktoś nadawał na tym samym co niania i stąd przebitka.
Jakiś głos ciągle nawijał do dzieciaka i obserwował bo to z kamerą
Dziecko co noc płakało
Stary i stara nasłuchiwali przy drzwiach a gość uspokajał by przestało płakać.
Sprawa opisana w lokalnej gazecie, myślę że na takie ustrojstwa nie trudno się włamać
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Daj link do tego