#anonimowemirkowyznania
Mam w pracy 22-letnią stażystkę. Dziewczyna z buzią anioła o nienagannej figurze. Każdy współpracownik płci męskiej ślini się na jej widok. Co nie umyka uwadze starszych, napompowanych koleżanek. Dostaliśmy łatkę "...filów". Pomijając, że mamy do czynienia z dorosłą kobietą, zazdrość kobiet o młodość i urodę jest porażająca. Dlaczego tak się dzieje?
#psychologia #logikarozowychpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b575643aff44a0fb1a7ced
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Mam w pracy 22-letnią stażystkę. Dziewczyna z buzią anioła o nienagannej figurze. Każdy współpracownik płci męskiej ślini się na jej widok. Co nie umyka uwadze starszych, napompowanych koleżanek. Dostaliśmy łatkę "...filów". Pomijając, że mamy do czynienia z dorosłą kobietą, zazdrość kobiet o młodość i urodę jest porażająca. Dlaczego tak się dzieje?
#psychologia #logikarozowychpaskow
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #63b575643aff44a0fb1a7ced
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Chcą sprawić, aby miłe, odpowiednie zachowanie wobec nowej, było odbierane jako coś złego i nagannego, a pewnie wobec niej samej też stosują jakieś zabiegi.
Macie być dla niej niemili i one też będą niemile... No właśnie dlaczego? Równanie w dół chyba, ktoś fajny ma nie być fajny, bo one takie nie są i im to uwiera.
Powiedzą, że liczy się charakter, ale one tego
Laska dorosła, może być z kim chce, ale to obleśne jeśli ślinią się do niej goście którymi się nie interesuje.
---
Zaakceptował: LeVentLeCri
Komentarz usunięty przez autora
@larine: Zawsze myślałam, że praca służy do tego, żeby pracować, mieć pieniądze i ewentualnie zaspokajać tam potrzebę samorealizacji.
I również sama z własnego doświadczenia wiem, jak niektóre kobiety potrafią być z góry uprzedzone do nowej dziewczyny w firmie tylko dlatego, że przez chwilę jest w centrum uwagi (z reguły są to te kobiety, które do pracy ubierają się jak na wesele).
Kto pracował w korpo, ten się w cyrku nie śmieje