@ye88 typ ma studio tańca, jest sędzia na turniejach tanecznych, jurorem w programie opierającym się na tańcu, i rusza się jak p--------y paralityk (╯°□°)╯︵ ┻━┻
@ye88: Chyba największe odczucie zażenowania swoim zachowaniem, jakie pamiętam, miało miejsce kiedy miałem 12 lat. Do mojej siostry przyszła koleżanka, obie były starsze 7 lat ode mnie. W tym czasie ja siedziałem w pokoju i oglądałem jakiś program muzyczny. Kiedy zaczęła lecieć jakaś hip-hopowa piosenka, to się poderwałem z krzesła i zacząłem tańczyć razem z raperami z teledysku i udawać niemo, że nawijam do mikrofonu XD Nagle mnie tknęło, że
@ye88: Czemu te miernoty z TVP zawsze jak chcą być fajni to włączają protokół HIP HOP? Naprawdę nie mają innych pomysłów na przyciągnięcie młodego widza przed telewizor?
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
Naprawdę nie mają innych pomysłów na przyciągnięcie młodego widza przed telewizor?