technojezus
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
6
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Talerz50
Talerz50
@technojezus: większość woli miłość, uczucie, niż miliony na ubrania
4
choochoomotherfucker
@technojezus: Czyli gdybyś miał okazję wejść w związek z obleśną, ale bogatą 60-latką, to byś skorzystał?
3
Talerz50
Talerz50
@technojezus: nie wiem czemu panuje takie przekonanie ze dla kobiet kasa to sens zycia, tacy bogaci 50+ siedza LATAMI na portalach randkowych bo nie ma chetnych. Proponuja sluby, pieniadze, zapladnianie, dostatek do konca zycia i mimo to zadna ich nie chce
1
Reretos
@choochoomotherfucker: Ja bym skorzystał, zwłaszcza jak miałem 18, najwyżej po jakimś czasie bym zostawił, a co zarobiłem to moje. No ale nie dla chłopa to, to dla baby
1
choochoomotherfucker
@technojezus: Dla mnie zarobki faceta nigdy nie były ważne, a w mężczyznach widzę coś więcej niż tylko wygląd i pieniądze, ale ok, może jestem dziwna.
1
A_R_P
A_R_P
@technojezus: faceci też bywają utrzymankami, zrozum w końcu, że to nie od płci zależy, tylko charakteru.
1
kidi1
@technojezus: A myślałeś kiedyś żeby sprawić sobie własne życie?
1
technojezus
@Talerz50: gdyby każda miała taką możliwość, to nie wiem czy taka większość by wybrała jednak miłość.
0
goferek
@technojezus: ta dziewczyna to jest tylko asystentka Josepha. I on swego czasu siedział na mirko
0
technojezus
@goferek: to Dagmara jest jego asystentką, a jest z Victorią. Tak przynajmniej w programie ich przedstawiali
0
technojezus
@Talerz50: panuje takie przekonanie, bo występują takie pary i sam ci dwa przykłady podałem, w tym jeden z Polski.
0
choochoomotherfucker
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
technojezus
Czyli gdybyś miał okazję wejść w związek z obleśną, ale bogatą 60-latką, to byś skorzystał?

@choochoomotherfucker: bym się poważnie zastanowil i gdybym miał taka możliwość, bym z niej skorzystał.

Mając 18-21 lat bys dopiero konczył liceum/był na początku studiów. Już pomijam to, że bogate kobiety jednak trochę bardziej dbają o siebie niż bogaci mężczyźni. Na pewno nie ma tyle otyłych milionerek.
0
Reretos
@choochoomotherfucker: Mieszkanie z brudasami w jednym mieszkaniu (a nawet w jednym pokoju) też mnie brzydziło. Do przeżycia
0
technojezus
I kilka takich par oznacza, że wszystkie kobiety tak mają, no ok ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@choochoomotherfucker: już nie mówmy o milionerach i starszych mężczyznach. Czy Ty naprawdę myślisz, że więcej kobiet mając wybór, wybierze ci przystojnego faceta w swoim wieku co zarabia te 3-5k netto, niż jakiegoś kasiastego przeciętniaka? Przecież liczy się przyszłość i to na jakim poziomie będzie się żyło. Ja to nawet po
0
technojezus
to margines

@Talerz50: w normalnym życiu też to występuję. Ktoś mający pieniądze, zawsze będzie w uprzywilejowanej pozycji i nie mów, że to nie jest prawda.
0
technojezus
Dla mnie zarobki faceta nigdy nie były ważne, a w mężczyznach widzę coś więcej niż tylko wygląd i pieniądze, ale ok, może jestem dziwna.

@choochoomotherfucker: rozumiem. Pieniądze, wygląd czy charakter mogą niwelować pewne wady partnera.

Mialas kiedyś wybór, że chciało ciebie dwóch facetów i jeden z nich był znacznie bogatszy od drugiego?. Nie wiem czy jesteś teraz w związku, ale chyba wiesz o co mi chodzi.
0