I_am_the_liquor
1481
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
ruum
@I_am_the_liquor: ale w sumie to kto ogląda golf w Polsce i kim jest ten cały Adrian Meronk
675
Kolarzino
Kolarzino
@I_am_the_liquor: Janusz-Marcin przemówił. xD
ciekawe, czy Marcinek będąc w topie nba oddałby swój tytuł i mówił, że inny sportowiec bardziej zasługuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
292
Milioner_z_Choroszczy
Miałem w pracy gościa który robił jakieś tam modele rakiet i w którymś roku został 'mistrzem świata', zawsze się tym chwalił i to była sól jego życia, myślę że prawie w każdym dniu swojego żywota choć raz o tym myśli że jest mistrzem świata. Prawie przy każdej nowej znajomości musiał się tym pochwalić prędzej czy później, mówi pompastycznie o dążeniu do celu itd.

Nigdy natomiast nie wspominał że w jego kategorii było
230
Questa22
Questa22
@I_am_the_liquor: @Kolarzino: @ruum: @Zborro: przecież ta wypowiedź gortata to oczywisty sarkazm i nawiązanie to słów Fajdka sprzed roku

To nie pierwszy raz, kiedy Fajdek skrytykował wyniki plebiscytu. Rok temu po zakończeniu gali zamieścił wymowny wpis na Twitterze. "Wstyd. Nie pozdrawiam" - w taki sposób skomentował zwycięstwo Roberta Lewandowskiego. Zdaniem lekkoatlety piłkarz nie tylko nie powinien wtedy wygrać, ale nawet znaleźć się w dziesiątce. -
61
cinu4
@I_am_the_liquor: dla p0laczków każdy sport oprócz tenisa i piłki nożnej ogląda 5 osób. Gortat ma rację tutaj.
39
F1A2Z3A4
@Milioner_z_Choroszczy: @cinu4: Robicie jednak k---ę z logiki, bo lekka to nie jest jeden sport i gdyby Fajdek z tymi wynikami biegał na sto metrów to co rok by kończył w trójce tego plebiscytu i był globalnie rozpoznawalny na poziomie Lewego.
31
Milioner_z_Choroszczy
A co do Fajdka, to jednak nie można wrzucać lekkoatletyki i krykieta pod wodą do jednego worka. Lekkoatletyka to wciąż królowa sportów, mistrzostwa świata czy igrzyska olimpijskie ogląda się na całym globie.
Prawda jak dla mnie leży gdzieś po środku.
29
cinu4
cinu4
  • adult
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
21
Leszcz_pancerny_w_rzucik_malowany
@I_am_the_liquor: 2 miesjce zdobył koles, który jeżdzi na motorku- sport, podobnie jak skoki ktory sobie wykreowalismy i w nim wygrywamy.
16
F1A2Z3A4
@cinu4: Podałem to jak skrajny biegun, lekka obejmuje sporty o drastycznie różnym zainteresowaniu publiki. No i matołku akurat na tej liście, którą wkleiłeś są trzy sprinterki, które zdobywały medale olimpijskie na sto metrów.
16
cinu4
@Kolarzino: jeszcze jakieś pytania?
15
Kolarzino
Kolarzino
@cinu4: serio? xD poziom manipulacji lvl tvpis

W ciągu ostatnich 20 lat, aż jedna osoba wygrała. Twoim zdaniem sport, zwłaszcza w Polsce wyglądał tak samo 40, 50, a może 80 lat temu, tak jak teraz wygląda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
10
t.....s
t.....s
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
10
Zborro
@I_am_the_liquor: Nie pamiętam żebym oglądał chociaż jeden występ Fajdka.
8
Bdzigost
@ruum: to w Polsce ktoś gra w golfa?
8