AnonimoweMirkoWyznania
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
52
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Limonene
@AnonimoweMirkoWyznania: ale co ty opowiadasz, przecież jak cię rodzice bili to powinieneś być im wdzięczny, bo dzięki temu wyszedłeś na ludzi!
51
sberatel
@AnonimoweMirkoWyznania jak zawsze wszyscy dookoła są winni
26
Lecerdian
3
AnonimoweMirkoWyznania
OP: @sberatel: pewnie, że wina wszystkich innych - czyli rodziców. Jak nie chcieli mieć problemów to mogli mnie nie robić, a tak to wyszedł im gówniak niestandardowy no i co, przecież go nie zabiją to chociaż mogą pobić, c'nie( ͡° ͜ʖ ͡°)
---

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: karmelkowa
3
R.....d
R.....d
@AnonimoweMirkoWyznania: oho, chyba stary za malo bil ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2
paw4da
paw4da
@AnonimoweMirkoWyznania: przecież masz się wziąć w garść, wszyscy mają równe szanse, bądź facetem i nie zwalaj na wszystkich wokół!!!!!!
2
not_me
not_me
@AnonimoweMirkoWyznania: Ta, jak te dzieci z autyzmem, że trzeba cierpliwości i w ogóle vs normalny zdrowy dzieciak „daj mi to, bo ja nie mogę patrzeć jak to robisz”.
1
Wink
Wink
  • adult
1
a.....e
a.....e
@AnonimoweMirkoWyznania: @Wink: nie tylko jego tak wychowywano, a jednak większość z ludzi nie płacze po kątach z tego powodu. Nie popieram bicia dzieci, ale też nie uważam, żeby to było źródło jego problemów (chyba, że to DDA, albo rodzina skrajnie dysfunkcyjna ze starym bijącym codziennie bez powodu w co wątpię). OP dostał na dupę kilka razy i zwala winę za swoje życiowe porażki zamiast to przepracować i iść
0
AnonimoweMirkoWyznania
0
Cernold
@AnonimoweMirkoWyznania bez rodziców byś wpadł kiedyś na jakiegoś sebka, być wybuchł jak to ty, dostał plombę na ryj, głową o krawężnik i kaplica. Dziękuj Im za dobre wychowanie
0
Cernold
@AnonimoweMirkoWyznania każdy myśli że jest niestandardowy, a nie jest, jesteś przeciętnym rozwydrzonym gówniarzem, i to nawet dziś
0
ryhu
ryhu
  • adult
0
M.....0
@AnonimoweMirkoWyznania: Musisz się ogarnąć. Iść na terapię, rzucić picie, pracować nad polepszeniem swojej kondycji każdego dnia. Co się stało to się nie odstanie, a teraz to w twoich rękach jest aby z tego bagna wyjść na prostą i fiksowanie się że to wszystko wina rodziców do niczego cie nie zaprowadzi.
0
Lecerdian
@AnonimoweMirkoWyznania
No bo to właśnie jest pułapka, która czeka na takie okazje, zresztą, jak każdy depresant. Często właśnie piszę o tym, gdy widzę takie wpisy, bo sam wpadłem i chociaż walka z tym dużo mi dała i poniekąd ukształtowała moja osobowość, to może jakiegoś Mirka to ominie, a doskonalić się będzie innymi metodami.
0
Krole
Krole
  • adult
0