PoteznyTomaszek
PoteznyTomaszek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
8
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
R.....y
R.....y
2
taktoto
taktoto
@PoteznyTomaszek Ja bojkotuję Onet, WP, interię, fakt itp. od 3 lat ¯_(ツ)_/¯

Wyłącz te powiadomienia
1
PoteznyTomaszek
PoteznyTomaszek
1
R.....y
R.....y
@PoteznyTomaszek: serio dopiero odkryłeś, że 80% społeczeństwa to NPC bez iskierki rozumu?
0
PoteznyTomaszek
PoteznyTomaszek
@RabarbarDwurolexowy: po prostu do tego stopnia mnie to wk*rwilo, że musiałem wylać tu swój gniew. Codziennie mi na telefonie jakieś newsy zasrane wyskakują z tytułami, jak te wyżej, a ja na żadne powiadomienia nie zezwalalem, trzeba będzie poszukać, jak te cholerstwa poblokować.
0
R.....y
R.....y
@PoteznyTomaszek: ja mam poblokowane od lat, jak nie od dekad, te ścierwo-tytuły rodem z Onetu(jak rezygnowałem z tego Onet i WP były na topie)
to wszystko jest zaprojektowane by cię wciągnąć w spiralę podrzucania newsów które są pod ciebie i które polubisz(zastrzyk endorfin), przeplatane newsami które cię wkurzają(zastrzyk hormonu stresu/czy tam nienawiści.

To jest znane, zaprojektowane wedle nauki manipulowania ludźmi, raz byś został na stronie, dwa, by podmioty typu Cambridge
0
p.....m
@PoteznyTomaszek: wylacz powiadomienia, nie wchodz na portale z newsem zapisz dobre tagi i blokuj niedobre
0
p.....x
p.....x
@PoteznyTomaszek: najgorzej ze to guano trafia czesto na wykop bo trzeba miec bordo mordo i wrzucac wszystko jak leci
0
PoteznyTomaszek
PoteznyTomaszek
@RabarbarDwurolexowy: ja od 10lat nie oglądam telewizji, ani nie czytam mass mediów. Miałem spokój, ale jakiś miesiąc temu na telefon zaczęły przychodzić takie newsy, już poblokowane wszystko, były to powiadomienia z chrome i google. Pomijając już moje doświadczenia, to ja po prostu ubolewam, że jako społeczeństwo doprowadziliśmy do takiego stanu. Brakuje, albo może nawet nie ma myślenia krytycznego, a jak myślisz krytycznie, to są słowa-przezwiska, które mają cie uciszyć i
0